Esinizin onerdikleri guzel nissan micra da cok guzel bi bakmanizi oneririm.Kızlar ehliyetimi alalı 3-4 yıl oluyor. Yurt dışında değişimi için de 1 sene bekledim. Sıra geldi araba almaya.
Ben liseden beri mini cooper istiyorum. Bence her genç kızın ilgisini çeken bi arabaAma öyle yeni model falan değil. Çünkü hala acemi sayılırım. Tam kavrama sürecinde normal ucuz olsun istedim. fakat geçen arkadaşım Mini cooperların sürümünün kolay olmadığını söyledi.
eşim de citroen c1,c3 falan diyor.
sizin kullanıp da memnun kaldığınız tercihen otomatik vites küçük araba marke modeli var mı acaba? Küçük olması önemliyani böyle büyük uzun falan istemiyorum
Şimdi Google dan baktım da. İlk başta büyük araba resimleri vardı. Altlarda küçük arabalar vardı. Model olarak farklı sanırım. Bu arabanın küçüklerini de söylemişti eşim de pek beğenmedim onları. Teşekkür ederimEsinizin onerdikleri guzel nissan micra da cok guzel bi bakmanizi oneririm.
Ha bu güzelmiş. Buna da bakalım biz biBunu diyorum. Buyukleri degil.
Canim citroen çok geri salar özellikle yokuştaKızlar ehliyetimi alalı 3-4 yıl oluyor. Yurt dışında değişimi için de 1 sene bekledim. Sıra geldi araba almaya.
Ben liseden beri mini cooper istiyorum. Bence her genç kızın ilgisini çeken bi arabaAma öyle yeni model falan değil. Çünkü hala acemi sayılırım. Tam kavrama sürecinde normal ucuz olsun istedim. fakat geçen arkadaşım Mini cooperların sürümünün kolay olmadığını söyledi.
eşim de citroen c1,c3 falan diyor.
sizin kullanıp da memnun kaldığınız tercihen otomatik vites küçük araba marke modeli var mı acaba? Küçük olması önemliyani böyle büyük uzun falan istemiyorum
Aynı arabalara mı bakıyorum bilmiyorum ama ikisi de büyük geldiToyota yaris
Ford fiesta
Polo sevmiyorum. Diğerleri de büyük gibi geldi Google da bakınca. Aynı arabalar mı bilmiyorum dPolo
Fiesta
Yaris
Aynı arabalara mı bakıyorum bilmiyorum ama ikisi de büyük geldi
Sedanlara degil hatchback olanlara bakacaksinizAynı arabalara mı bakıyorum bilmiyorum ama ikisi de büyük geldi
Acemiyim. Nasip olursa ilk kez tek başıma araç kullanacağım. O özelliği kötüymüş o halde. Teşekkür ederimCanim citroen çok geri salar özellikle yokuşta
eğer prof.degilsen çok zorlanirsin
Ama küçüklügü sürüşü falan çok iyidir
Eşime bi söyleyeyim de gerçekte bakalım bakayımIkisi de küçüktür aslında tam yeni ehliyet aldım arabası:)
Bu tür arabalar Burada ehliyetsiz veriliyor zatenSiz bayaa küçük istiyorsunuz
Google görsellere smart araba yazın bi :)
bi araçtır imkanin varsa dene çok zor olur senin içinAcemiyim. Nasip olursa ilk kez tek başıma araç kullanacağım. O özelliği kötüymüş o halde. Teşekkür ederim
Aa onu bilmiyordum bak. O şekilde araştırayım. TeşekkürlerSedanlara degil hatchback olanlara bakacaksiniz