• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araba kasko sigorta konusu?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
381
141
103
arkadaşlar yeni araç aldım. kaskosu 2000 tl. sigortası 920 tl tuttu. internette araştırırken kaskonun ve sigortanın düşmesi için arabayı annesinin üzerine aldıranlar var. bu şekilde 1000 tl ye yakın kar ediliyormuş.

böyle bir şey deneyen haberi olan var mı? kaskosunu yaptırdım ama iptal ettirilebiliyormuş.

annenizin üzerine yaşatn dolayı daha çok olma durumu var.
2.3. arabası ise o zaman düşük çıkıyor yaş 30-50 arası olmalı plakanız önemli

arkadaşlar yeni araç aldım. kaskosu 2000 tl. sigortası 920 tl tuttu. internette araştırırken kaskonun ve sigortanın düşmesi için arabayı annesinin üzerine aldıranlar var. bu şekilde 1000 tl ye yakın kar ediliyormuş.

böyle bir şey deneyen haberi olan var mı? kaskosunu yaptırdım ama iptal ettirilebiliyormuş.
Sadece fikri ama sizin de yine de kullanıcı görünmeniz gerekmez mi Allak korusun bir kaza anında anneniz mi yapmış olacak kazayı. Sigortalar inceler böyle şeyleri.

Annenizin aracı oldu mu daha önce? Kasko yaptırıp hasarsızlık indirimi aldı mı?
Bunlar yoksa meblağın azalacağını sanmıyorum, hasarsızlık durumu,kaskoyu daha önce bozmama durumlarina bakıyorlar fiyat verirken.

annenizin üzerine yaşatn dolayı daha çok olma durumu var.
2.3. arabası ise o zaman düşük çıkıyor yaş 30-50 arası olmalı plakanız önemli

annem 50 küsü yaşında. araba yok üzerine. bu durumda daha mı yüksek çıkar

Sadece fikri ama sizin de yine de kullanıcı görünmeniz gerekmez mi Allak korusun bir kaza anında anneniz mi yapmış olacak kazayı. Sigortalar inceler böyle şeyleri.

benim kullanıcı gözükmem neden gereksin ki. yani kullanan kişi önemli değil diye biliyorum sanki ama emin değilim. kuzenim öyle bi iki kaza yaptı kasko karşıladı araba üzerine olmamasına rağmen

Annenizin aracı oldu mu daha önce? Kasko yaptırıp hasarsızlık indirimi aldı mı?
Bunlar yoksa meblağın azalacağını sanmıyorum, hasarsızlık durumu,kaskoyu daha önce bozmama durumlarina bakıyorlar fiyat verirken.

annemi hiç aracı olmadı daha önce. yaştan dolayı mı az çıkıyor acaba bilemedim

benim kullanıcı gözükmem neden gereksin ki. yani kullanan kişi önemli değil diye biliyorum sanki ama emin değilim. kuzenim öyle bi iki kaza yaptı kasko karşıladı araba üzerine olmamasına rağmen

Sanki kimler kullanacak diye bir bölüm var sanki kaskoda diye hatırlıyorum. Emin değilim.

Tam tersi degil mi, yas arttikca miktar artiyor diye biliyorum

annemi hiç aracı olmadı daha önce. yaştan dolayı mı az çıkıyor acaba bilemedim
Sadece yaştan dolayı sanmıyorum az çıksın.
Yinede sigortacı arkadaşlar daha iyi bilir.
Birde ciddi zamlanmis. Gecen yıl 380 civarı ödedim,bu sene 900 civarı hesapladılar ki trafik sigortam bozulmadı benim bu 1 senede.

Back