araba almak istiyorum ama bir kısmını babamdan istemem gerekiyor ayıp mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minnosssk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
262
171
arkadaşlar ben evliyim ve yakında işe başlıyorum. eşimin arabası var ama benim yok ve işe gelip gitmem sıkıntı. kayınbabam da ben şu kadar vereyim, bir o kadar da babandan iste sana araba alalım diyor. sizce ben kendi babamdan bu şekilde para istesem ayıp olur mu?

arkadaşlar ben evliyim ve yakında işe başlıyorum. eşimin arabası var ama benim yok ve işe gelip gitmem sıkıntı. kayınbabam da ben şu kadar vereyim, bir o kadar da babandan iste sana araba alalım diyor. sizce ben kendi babamdan bu şekilde para istesem ayıp olur mu?

Ben olsam eşim dışında kimseden para alıp araba almam ama tabi herkesin kendi tercihi.
Ayıp değil tabi ama dünyanın binbir türlü hali var.
Yarın birgün birşeyler ters gitse neolacak?

Babanizdan para istemeniz anormal bi durum degil...ama kayinbabanizin size bir o kadar da baban versin muhabbeti cok cirkin haberiniz olsun...kendi iradeniz ve hesabinizla arabanizi almanizi tavsiye ederim...
evet bence hiçkimseden para istememeliyim.. sonuçta otobüs kullanabilirim

Bence her iki taraftan da almayın.Yani ben almazdim.Bir de kayınpederinizin sizin adınıza fikir yürütmesi,babanızdan istetmesi yanlış..
evet aslında beni dolduruşa getiriyor istemeden. sonuçta istesem babam vermese aramız açılabir

Valla dünyada en sevdiğim insan babamdir ama ise başladığım 2014 ocağından beri babamdan yirmi lira bile istemedim. Bir kere yurtdışına çıkmadan borç aldım, onda da döner dönmez döviz versiyonuyla ödedim 😅 ben asla istemezdim. Hele kayınbabam verecek, babam verecek vs
Ohooo , bir arabada herkes söz sahibi olacak. Ne gerek var ki? Kredi çekin daha iyi. TL TL ödersiniz

Valla dünyada en sevdiğim insan babamdir ama ise başladığım 2014 ocağından beri babamdan yirmi lira bile istemedim. Bir kere yurtdışına çıkmadan borç aldım, onda da döner dönmez döviz versiyonuyla ödedim 😅 ben asla istemezdim. Hele kayınbabam verecek, babam verecek vs
Ohooo , bir arabada herkes söz sahibi olacak. Ne gerek var ki? Kredi çekin daha iyi. TL TL ödersiniz
doğru belki rahat edeceğim ama sürekli laf syleme hakkına sahip olscak insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X