- 6 Ağustos 2021
- 262
- 171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben evliyim ve yakında işe başlıyorum. eşimin arabası var ama benim yok ve işe gelip gitmem sıkıntı. kayınbabam da ben şu kadar vereyim, bir o kadar da babandan iste sana araba alalım diyor. sizce ben kendi babamdan bu şekilde para istesem ayıp olur mu?
evet bence hiçkimseden para istememeliyim.. sonuçta otobüs kullanabilirimBabanizdan para istemeniz anormal bi durum degil...ama kayinbabanizin size bir o kadar da baban versin muhabbeti cok cirkin haberiniz olsun...kendi iradeniz ve hesabinizla arabanizi almanizi tavsiye ederim...
Otobus alcan sandim bi anevet bence hiçkimseden para istememeliyim.. sonuçta otobüs kullanabilirim
şaka yapıyosunOtobus alcan sandim bi an
çünkü o kendi teklif etti ama babam etmedi o sebeple...Yoo ayıp değil ne var bunda kayınpederinden almak ayıp değilse babandan istemek neden ayıp olsun ?
aylık evlerine 60k giriyor, birikmiş de 1-2 milyonları varBabanızla ilişki dinamiğinize bağlı bir durum. Bir de verebilecek maddi gücünün olup olmamasına bağlı.
evet aslında beni dolduruşa getiriyor istemeden. sonuçta istesem babam vermese aramız açılabirBence her iki taraftan da almayın.Yani ben almazdim.Bir de kayınpederinizin sizin adınıza fikir yürütmesi,babanızdan istetmesi yanlış..
Yani evlendiniz diye onun çocuğu olmaktan çıkmadınız. Sorun edecek kardeş vs yoksa olabilir bence.aylık evlerine 60k giriyor, birikmiş de 1-2 milyonları var
doğru belki rahat edeceğim ama sürekli laf syleme hakkına sahip olscak insanlarValla dünyada en sevdiğim insan babamdir ama ise başladığım 2014 ocağından beri babamdan yirmi lira bile istemedim. Bir kere yurtdışına çıkmadan borç aldım, onda da döner dönmez döviz versiyonuyla ödedim ben asla istemezdim. Hele kayınbabam verecek, babam verecek vs
Ohooo , bir arabada herkes söz sahibi olacak. Ne gerek var ki? Kredi çekin daha iyi. TL TL ödersiniz