• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket araba almak istiyorsunuz hangi model olsun?

araba almak istiyorsunuz hangi model olsunß

• Ankete Katılan
    356
Benim öyle yükseklerde pek gözüm yok yaa..sengözlerimebaksanab
Madem olucaksa bi citroen c3 olsun ..küçük arabarı hep çok sevmişimdir....:1rolleyes:

citroenc1resimlerijm2.jpg

Son düzenleme:
Tek favorım
AUDI-TT tek gecerım kesınlıkle....

bende audi Q7 diye tutturdum ama benim icin cok büyük,esim alirsa insallah bende kullanirim
ama ben kesinlikle audi A5 istiyorum...ikisi icinde coook calismamiz gerek coookkk :))

en çok audi seviyorum.
sonra passat, bmw.
mazda ve volvonun arabaları da çok güzel.

peugeot yazdım ama yukarıda mini cooperın fotosunu görünce aklıma geldi param olursa ondan alıcam:)

arabam olsunda ne marka olursa olsun hiç farketmez yeterki benim olsun
arabam vardı ama satmak zorunda kaldık ama çok alışmıştım şimdi o kadar zor geliyorki
anlatamam offfffffffff offfffffffffffffffffsenağlamasenağlama

bende mini hastasıyım :) şu an hayalimdeki tek araba mini cooper S clubman

amma velakin araba mini ama fiyatı dev gibi :D

miniclubmanjohncooperwotq4.jpg

şimdiki arabam 307,çok memnunm,ama inşallah seneye honda civic almak istiyorum,onlar daha güzel,ama mercedesleri çok seviyorum ben çok param olsa kesin bir mercedes alırdım.

audi Q7 harika bir araba isterim ,ama bmw yada golf almayı düşünüyorum ,çok çabuk sıkılıp sık araba değiştiriyorum,küçük arabalar heryere giriyor avantajlı ama bende büyük arabaları seviyorum ilk baştada tırlar geliyor

hiç araba hayaLim oLmadı modeL oLarakk yaww anLamadığımdan heraLdee kaydirigubbakcemile2
sevgiLimin arabasını seviyorum,o da diyo zaten benim senin mi var 2mizin dioo ben de aLıyorum gazıı vee Kia Cerato diorumm metaLik grii oLanındannn kaydirigubbakcemile3

ben de öğrencilik hayatım boyunca honda jazz kullandım ailem ufak olsun istedi, ama artık jeep tarzı bişey düşünüyorum, vergisi yakıtı vs konularda makul olan bildiğiniz/kullandığınız jeep modelleri varsa paylaşalım kızlarr :Saruboceq:

Back