• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket araba almak istiyorsunuz hangi model olsun?

araba almak istiyorsunuz hangi model olsunß

• Ankete Katılan
    356
kızlar en iii araba audi arabalar la yakından ılgılenırımmmmmmmmm hastasıyım yaaaaaaaaa hayalımın arabası audi a5..........

audiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aşıkım ona oooofff aşııık:asigim::asigim:

Audi 3 4 6 hepsi olabilir yeterki AUDI olsun....:asigim: :asigim: :asigim: Simdi WW var insallah yakinda degistiririz.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

audi a3 ve audi tt nin uzerine araba tanimam :lepi:
buyrun a3 ve tt

2bd61vc0.jpg

6ee512tr8.jpg

bana murat 131 bile olsa razıyım yeterki ayağım yerden kesilsin ama bi bmw 530 um veya x5 im olsun isterdim

Chevrolet Corvette C6 modelii :asigim:
üniversiteye başladığımda bana alınan, ilk gözağrım Audi A3 1.6 FSI oldu,
amaaaa bi audi e değişilmez chevrolet aşkıııı son aşkım chevrolet olacaaaaak o kadar(!)
463031010_a34f856e46.jpg

ya benimmm olacaksınn ya benimmmm kötükedihüso yar etmem nen kimselere

kesinlikle volvo dunyanın en guvenli arabaları son 20 yıldır kaza yapıpta içinde ölen insan yok. bu derece guvenli yani. modelleride cok gusel

kesinlikle volvo dunyanın en guvenli arabaları son 20 yıldır kaza yapıpta içinde ölen insan yok. bu derece guvenli yani. modelleride cok gusel

canım o araştırmalar biraz sallamasyon son 20 sene içinde sırf benim iki arkadaşım volvoyla kaza yapıp öldüler, allah rahmet eylesin hele bitanesi arka camdan fırlamıştı. allah korusun hepimizi.

bende peugeot 106 gti yada cirtoen saxo vts istiyorum tabi bmw m3,m6 da olabilir. babam resti çekti bana gerçi bu evin önünde tek kapı araba olmayacak diye. yine de ısrarlarım sürmekte. ben yere yapışık ve çok süratli araba seviyorum.

bende yillardir audi A3 diye tutturmus durumdayim...
söylüyorum gülüyorlar ama bence asaleti varya o arabanin bambaska bir sey.....

Back