Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben her zaman iddialıyımdır da bu işler damak tadı . Tarifimde tabii ki iddialıyım ama yarışmanın sonucu için bir şey diyemem .
Ama o keyif ve heyecan güzel olacaktır , sonuçta katılmadığım kategorilerde bile gözüm hep buradaydı , ne oldu diye . Şimdi katılınca sabah 3-5 nöbetlerini tutarım heralde
midye dolmayı çok severim. annemde muhteşem yapardı. ama kabuklu midye bulmak artık çok zor. bulsam onun tarifiyle denemek isterdim. ama yok.ben bir oturuşta 2 kilo hamsiyi tek başına yiyebilen bir babanın hamsinin salçalı yemeğinin bile yapıldığı bir evde yetişmiş karadenizli bir hatunum ama gelin görin ki balığı ağzıma sürmem
2 yıldır kocam balık yiyemedi benim yüzümden şimdi balık al gel yarışmaya katılacağım dersem beni vurur herhalde
ama midye istesem anlamayabilir denizden çıkan sadece midye yiyiyorum ya çakmaz herhalde
midye dolmayı çok severim. annemde muhteşem yapardı. ama kabuklu midye bulmak artık çok zor. bulsam onun tarifiyle denemek isterdim. ama yok.
midye dolmayı çok severim. annemde muhteşem yapardı. ama kabuklu midye bulmak artık çok zor. bulsam onun tarifiyle denemek isterdim. ama yok.
evde yapılmışı süper olur ya ,temiz temiz , yanında da bira oh
benimde canım istedi şimdi midye bira..
çok severim.. yemek demeyin zaten bana. ne bulsam yerim. seçmem asla..
yaklaşık 6 aydır yemedim bende heryerdede yenecek birşey değil hijyen meselesi bir midyecimiz var onunda yeri uzak iş başa düşer gibi
Hicyemek secmem ama midyenin kokusuna dahi tahmmul edemiyorum , cocukluktan da alismedigim icin olabili aslinda cok zararli da olabiliyormus yuksek oranda metal biriktigi icin dipte olmasindan dolayi. Seven de tam seviyor ama
Balik dersen her turlusune bayilirim ozellikte firinda bayilirim:56
Eşimle İzmir kordonda gördüğümüz her midyecinin peşine takılıp sınırsız çatlayana kadar midye yiyen insanlarız....
elimizede birer bira,kordonda harika oluyorr
benimde canım istedi şimdi midye bira..
çok severim.. yemek demeyin zaten bana. ne bulsam yerim. seçmem asla..
yarim gelsede askerden şu resmin içinde olabilsek canım çekti:26:
Allah kavuştursun,hayırlı tezkereler olsun inşallah canım..