Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederiz canimYeni kategori hayirli olsun hatunlar :))
KatilinBende katilmak istiyorum.
İnsaallah canim bekliyorumAyy benim istedigim kategori birinci olmus yasasin
Bi aksilik cikmazsa ve de guzel bi tarif bulursam katilcam insallah
Günaydın.. hadi canımcımm kolları sıvayalımm..Ayy benim istedigim kategori birinci olmus yasasin
Bi aksilik cikmazsa ve de guzel bi tarif bulursam katilcam insallah
Nevreste birinci...???? evet yeni kategori açılmış ama birinci benim...hi hi hi hi yaniii benim kurabiyemmmmmm..Günaydın, mutlu haftalar dilerim hepinize.
Nevreste birinciliğin hayırlı olsun canım, tebrikler.
Yeni kategoride açılmış hayırlı olsun.
Bir aksilik olmazsa, tarif bulabilirsem farklı katılmak istiyorum.
Sevgiler.
Ayın şefi tebrikler.tebrik edeyim dedim konu kapanmış yni konu açılmışHekeze günaydınnn.. 2 gün tatildi ve yemekli misafirlerim vardı pek giremedim nete.. pinkocummmm.nasılsın psikolojin nasıl ..öpüyorum canım senii..
Aaa pardon , kusura bakmayın, ben tek tek baktım ama en yüksek puan onda gibi gördüm. Sizi tebrik ederim o halde.Nevreste birinci...???? evet yeni kategori açılmış ama birinci benim...hi hi hi hi yaniii benim kurabiyemmmmmm..
Teşekkür ederimm...evet yeni konumuz açılmışş..Ayın şefi tebrikler.tebrik edeyim dedim konu kapanmış yni konu açılmış
Teşekkür ederimmmm cicimm. sağolun.Aaa pardon , kusura bakmayın, ben tek tek baktım ama en yüksek puan onda gibi gördüm. Sizi tebrik ederim o halde.
Sanada günaydın istanbul da aynı canım dün lodos vardı bugün ise yağmur yağıyor..Herkese günaydın bursada uc gundur lodos vardı agaclar trafık lambaları yerlerınden sokuldu bınalar sallandı kabus gibiydi ve ben temizliğe başladım nekadar doğru zaman secmişim
Yağmur henüz yok bi yagsada lodos kesilse elektrıgımız gelse .Sanada günaydın istanbul da aynı canım dün lodos vardı bugün ise yağmur yağıyor..