Bağımlılık yaptı dönemiyorBen normale döndüm, o dönemedi
Çekesim geldi.Hoşbuldum
Neden saçımı çekiyorsun
Çok vahşileştin sen
Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu.Sen bu hale getirdin Adra'yı
Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemdeKızmız uyutmuyor mu
İyiyim canım çok şükür
Anatomisiyle oynadımBağımlılık yaptı dönemiyor
Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksınÇekesim geldi.Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef.
Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu.
Çiçeği burnunda anne, napıyorsunAslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde
Kolay değil canım bu dönemler Allah kolaylık versinAslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde
Adra'yı uzun zamandır tanıyorum senin şefliğin sonrasında birşeyler olduAnatomisiyle oynadım
Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın
Biz unutmayız unutturmayız.Bize yaptıklarını unuttu
Rüyanda görürsün.Anatomisiyle oynadım
Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın
Selam canım.Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde
Topragimm ora tuttu mu kar burda geceden beri yagiyor tutmadi ama sulu kar olunca
Ya ama bende öyle değildim ki, ne olduysa kuşaktan sonra olduAdra'yı uzun zamandır tanıyorum senin şefliğin sonrasında birşeyler oldu
Seni güldürdüysem ne mutlu.Yemin ederim kahkaha attım
İnsan şef olupta niye üzgün olur kiAlalım ondan kemeri nevoş
Bunu unutma kepçe çok önemli.Sık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım
Bundan sonraki şefliğimde hedefim sensin nevoşumSık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?