- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Ben normale döndüm, o dönemediSen bu hale getirdin Adra'yı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normale döndüm, o dönemediSen bu hale getirdin Adra'yı
Bağımlılık yaptı dönemiyorBen normale döndüm, o dönemedi
Çekesim geldi. Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef.Hoşbuldum
Neden saçımı çekiyorsun
Çok vahşileştin sen
Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu.Sen bu hale getirdin Adra'yı
Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemdeKızmız uyutmuyor mu
İyiyim canım çok şükür
Bize yaptıklarını unuttuÇekesim geldi. Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef.
Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu.
Anatomisiyle oynadımBağımlılık yaptı dönemiyor
Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksınÇekesim geldi. Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef.
Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu.
Çiçeği burnunda anne, napıyorsunAslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde
Kolay değil canım bu dönemler Allah kolaylık versinAslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde
Adra'yı uzun zamandır tanıyorum senin şefliğin sonrasında birşeyler olduAnatomisiyle oynadım
Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın
Biz unutmayız unutturmayız.Bize yaptıklarını unuttu
Rüyanda görürsün.Bak yeni şefin ağzı var dili yok.Anatomisiyle oynadım
Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın
Selam canım.Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde
Yemin ederim kahkaha attımBiz unutmayız unutturmayız.
Rüyanda görürsün.Bak yeni şefin ağzı var dili yok.
Topragimm ora tuttu mu kar burda geceden beri yagiyor tutmadi ama sulu kar olunca
Sık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralımBiz unutmayız unutturmayız.
Rüyanda görürsün.Bak yeni şefin ağzı var dili yok.
Ya ama bende öyle değildim ki, ne olduysa kuşaktan sonra olduAdra'yı uzun zamandır tanıyorum senin şefliğin sonrasında birşeyler oldu
Seni güldürdüysem ne mutlu.Yemin ederim kahkaha attım
İnsan şef olupta niye üzgün olur ki Alalım ondan kemeri nevoş
Bunu unutma kepçe çok önemli.Sık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım
Ben olmalıyım, en son şef bendim sonuçtaSeni güldürdüysem ne mutlu.
Ben yedek şef yok mu diye sordum Nevoş`a.O da hiç düşünmedik dedi.Düşünelim bundan sonra.
Bundan sonraki şefliğimde hedefim sensin nevoşumSık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım