- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Çok sağolun
Yine herkes döktürmüş
Senden de bekliyoruz canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun
Yine herkes döktürmüş
Ben bu sefer katılmayayımTarifler şahane gözüm korktuHiç tarif araştırması bile yapmadımSenden de bekliyoruz canım.
Millan çok naz yapma gel sende katılYok yemek yapmayı sever ama evde kadının yapması gerekeln işlere hiç atlamaz..yatar keyif çatar..
Ayda yılda bir yapar..oyle bende severim tabi yemek yapmayı:)))
Aslında her aksam ne pişircem derdi beni soğuttu yemekten..
Simdi esim iş cıkısı spora gıdıyor 3aydır..gece gec geliyor..oyuzden ne pişircem derdim kalmadı artık:))))
Ahh nevosum sorma yaa bugun sabahtan bari mizmiz aksam uyuyordu aglayarak uyandi bi turlu durmadi uyutmustum simdi yine uyancak gibi duruyor napcami sasdim kaldimMerhaba canım
Kızımız nasıl
Canım gaz sıkıntısı başlamıştır.Allah kolaylık versinAhh nevosum sorma yaa bugun sabahtan bari mizmiz aksam uyuyordu aglayarak uyandi bi turlu durmadi uyutmustum simdi yine uyancak gibi duruyor napcami sasdim kaldim
Geldim adra'cım
Hayırlısı olsun umarım bundan sonraki sınavda geçersinGözümüz yollarda kaldı.Geldin mi evine?
İnşallah canım.
Gözümüz yollarda kaldı.Geldin mi evine?
İnşallah canım.
Sevindim döndüğüne.Evet canım akşam 6 da eve geldim
Nasılsın Adra'cım
Allah kolaylık versin canım.Çocuk işte ağlaya ağlaya büyüyecek.Sıkma canını.Ahh nevosum sorma yaa bugun sabahtan bari mizmiz aksam uyuyordu aglayarak uyandi bi turlu durmadi uyutmustum simdi yine uyancak gibi duruyor napcami sasdim kaldim
Hoş geldinEvet canım akşam 6 da eve geldim
Nasılsın Adra'cım
Bugün senin için iyi birgün olmamışCanım sağlık olsun,rabbim beterinden korusunSevindim döndüğüne.
Sınavdan kaldım,kekim pişmedi,net yavaş.Nasıl olayım işte böyle durumda.
Hoşgeldin canımBundan sonra sık sık buralardayızHoş geldin
Bende geldim o zaman
O zaman 1 2 gün sonra gelirizHoşgeldin canımBundan sonra sık sık buralardayız
1-2 gün evi toparlayayım
Yok canım yine burdayızKaybolma bir yereO zaman 1 2 gün sonra geliriz
Karar ver burdamıyız, temizlik mi yapcazYok canım yine burdayızKaybolma bir yere
Hem temizlik yaparız hem kk da çeneKarar ver burdamıyız, temizlik mi yapcaz
iyi madem, burdaymışız kızlar artık sıkılmazsınızHem temizlik yaparız hem kk da çene
Biz olmazsak toplanmıyorlariyi madem, burdaymışız kızlar artık sıkılmazsınız
Evet canım Allah beterinden korusun.Bugün senin için iyi birgün olmamışCanım sağlık olsun,rabbim beterinden korusun