- 16 Ağustos 2010
- 293.030
- 602.895
- 43
Anlasan şaşırırdıkben anlamamkı mezeden
sen oyle san
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlasan şaşırırdıkben anlamamkı mezeden
sen oyle san
belkı sızden habersız haın planlar yapıyorumdur:Kıskançlığı yanlış taraftan bekliyormuşuz Sen nerden çıktın
Hani artık ne tehdit var, ne intikam
Öyle tabi unuttu beni..Marga pinko bensiz kk ya giremiyor
sen yapta ben yiyimAnlasan şaşırırdık
Pinkom yazdıklarına dikkat etKıskançlığı yanlış taraftan bekliyormuşuz Sen nerden çıktın
Evet avatarı, kapak resmi, tolini görünce sevesimiz geliyorBiz önce korkuyor muyduk
Şimdi avatarı ile pek şirin zaten
belkı sızden habersız haın planlar yapıyorumdur:
Sizi uzaktan izliyorum haberiniz yokKıskançlığı yanlış taraftan bekliyormuşuz Sen nerden çıktın
Kıskanmayın hepimizin yeri ayrıÖyle tabi unuttu beni..
Ben buraya girmeyince burada fink atıyor bana hiç sen yoksun diye giresim gelmiyor demediii
Tarifler gelsin bakalım..sen yapta ben yiyim
Uzaktan izleme yamacımıza gelSizi uzaktan izliyorum haberiniz yok
Sahide öyle olduEvet avatarı, kapak resmi, tolini görünce sevesimiz geliyor
Uygulamaya geçince haber ver
Demedim mi hiç sana böyle şeyler, vay hain benSizi uzaktan izliyorum haberiniz yok
İyi oldu iyiSahide öyle oldu
Hasta olduğunda o kadar tutuştun gelip burda yorum bile yazmadın hayalet gezdin ben şahidimDemedim mi hiç sana böyle şeyler, vay hain ben
İyi oldu iyi
Unutulur bunlar NevoşumHasta olduğunda o kadar tutuştun gelip burda yorum bile yazmadın hayalet gezdin ben şahidim
PinkomUnutulur bunlar Nevoşum
Kıskançlık gözünü kapattı şimdi onun
Bak biz yokuz, tolin ortalığı karıştırırsa göremeyiz dePinkom
Marga
Tolin
Arada takip ediyorum fal topiclerinden çıkmıyor..Geçen yaramazlık yapmış linki profilime eklemiş.Çok kaşınıyorBak biz yokuz, tolin ortalığı karıştırırsa göremeyiz de
Hadi ya :) Ben giremedim ya bu aralar, görmedim o yüzdenArada takip ediyorum fal topiclerinden çıkmıyor..Geçen yaramazlık yapmış linki profilime eklemiş.Çok kaşınıyor
Kendisi göstermeseydi görmezdimHadi ya :) Ben giremedim ya bu aralar, görmedim o yüzden