Değil miAynendmrsda ilk katılımda 1. oldu mesela
Bak buna katılıyorum , ilk yaptığım hazır pudingin yarısı tencerenin dibinde yanık vaziyette kalmıştı
Kusura bakma Vuslat'cım söylediğimn sözleri geri alamıyoruz20den önce de olabilir belkiDüşünce 20 çok geldi, atladım sazan gibi
Maşallah erken evlenmissin o zaman 4cocukla ugrasmak nasilOnlar içinde zor tabi:)
Sağol canım36 yaşındayım:)
İnşaAllahDeğil miBirgün sanada talih güler inşaallah
Tabi canım herşeyin bir yöntemi metodu var
Hay dilimi eşek arısı soksunKusura bakma Vuslat'cım söylediğimn sözleri geri alamıyoruz
Geçmiş olsunAz önce dolaptan tencere almaya çalışırken kafama düştü tencere
Başım ağrıyor
Ay canim buz falan koy iyi gelir belki dikkat et kendineAz önce dolaptan tencere almaya çalışırken kafama düştü tencere
Başım ağrıyor
Bak işte neler söyletiyorum sanaİnşaAllah
Hay dilimi eşek arısı soksun( bu arada hayatım boyunca bu lafı ilk kez kullandım )
Çok zor Valla, bir de kimsem yok 4 çocuğumu da kendim büyüttüm, eşimin desteği de büyük oldu:) 5 çocuk istiyorsa o da anne gibi gece uykusundan feregat edip ilgilenecek:) Benim eşim işe gittiği halde gece benimle beraber ayaktaydı nöbetleşe ilgileniyorduk:)Maşallah erken evlenmissin o zaman 4cocukla ugrasmak nasilay ben benimkine desem seni sen o arkdasinla sk gorus der kendisi 5cocuk istemektede tabi bende de o potansiyel yok
Sağol canım, beynim döndü resmenGeçmiş olsunMutfak kazaları bitmiyor
Koydum canım ama halâ sızlıyorAy canim buz falan koy iyi gelir belki dikkat et kendine
Bak işte neler söyletiyorum sana
Allah korusun canım dikkatli olSağol canım, beynim döndü resmen
Koydum canım ama halâ sızlıyor
Fuar varmis esim beraber gidelim cumadan gider gezeriz dedi fuara gider doneriz dio ama bakalim kizcem o gunlerde nasil olurYok konu yöresel yemekler ya onu yap dedin zannettimYok canım yemedim pek hitap etmedi bana
Öyle mi hayırdır gezme amaçlı mı
maşallah benimkide raziyim herseye sen yeter ki kabul et diyor da bende onda o isigi göremiyorumÇok zor Valla, bir de kimsem yok 4 çocuğumu da kendim büyüttüm, eşimin desteği de büyük oldu:) 5 çocuk istiyorsa o da anne gibi gece uykusundan feregat edip ilgilenecek:) Benim eşim işe gittiği halde gece benimle beraber ayaktaydı nöbetleşe ilgileniyorduk:)
GörüşürüzBen kaçtım kızlar, görüşürüz
Görüşürüz canimBen kaçtım kızlar, görüşürüz
Havalar düzelir kızında biraz daha büyür iyi olur canımFuar varmis esim beraber gidelim cumadan gider gezeriz dedi fuara gider doneriz dio ama bakalim kizcem o gunlerde nasil olur
maşallah benimkide raziyim herseye sen yeter ki kabul et diyor da bende onda o isigi göremiyorum
Afiyet olsun beybiEllerine sağlık.Kim yiyecek bunu şimdi.Yazık olmasın Nevoşla ben yeriz.
Antalyaliyiz canım biz arabayla gelcez nasip olursaHavalar düzelir kızında biraz daha büyür iyi olur canım
Buraya yakın mısnız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?