Ne bu kara liste mi
- Vuslat listede adımı göremiyorum
Ama senin adın var
- blueworld
- cansu_mrt
- moonserose
- kuzularinannesi
- ilknur84
- sara_28
- statistician
- _VUSLAT_
- Bilgece
- Bukrem
- BayanHicKimse
- askzor
- UmRaN__63
- meantrees
- Be_Ni_1012
- AsiL KartaL
- dayko
- birkibirki
- Masmavi_
- Anti Depresan
- matmazeldepresif
- minerva1988
- aziziyelim
- belebeli
- kayrakar
Evet kara liste hepsi buraya gelecekNe bu kara liste miSen de vermiştin geri aldın
Aynen oyle yapıyorum degilse nevrim donuyor gen gum sabah namazinda oturdum agladimBebiş uyurken ne kadar dinlenirsen senin için o kadar iyi canım Malum bu aylarda gece uykusunu pek alamazsın:)
Onlar da iyi çok şükür canım:)
Bak şimdi izah edeyim NevoşumBen yeni kural ekledimO zaman Sütlü tatlılara katılacaksın neden yöreseli istiyorsun
Niye kiz yenidunya kebabi nasil oluyor bikac defa gordum ama tadini merak ediyorumGaziantep yöresi mi olur,Malatya mı olur,Kayseri mi,Konya mı,Erzurum mu,Elazığ mı bilemedim şimdi
Ben gördüm ertesi gün bir baktım başka seçeneğe uçmuşsunEvet kara liste hepsi buraya gelecek
Yok öyle birşey kim demiş
Bu dönemler çabuk geçiyor canım, yoluna girer yine düzeninAynen oyle yapıyorum degilse nevrim donuyor gen gum sabah namazinda oturdum agladim
Niye Hamsili PilavBak şimdi izah edeyim Nevoşum
Ben yöresel yemekleri pek bilmem hangi yöre de neler neler yapılır bunları öğrenmek amaçlı kullandım oyumu
Canım ben Antepli değilimNiye kiz yenidunya kebabi nasil oluyor bikac defa gordum ama tadini merak ediyorum
Yanlış görmüşsün ben tatlı olsun tatlı olsun dedim olmadıBen gördüm ertesi gün bir baktım başka seçeneğe uçmuşsun
Bu dönemler çabuk geçiyor canım, yoluna girer yine düzeninBenim de sinirden uyusuzluktan çok ağlamışlığım oldu
Karadeniz yöresine ait olanları biliyorum sadeceNiye Hamsili Pilav
Kayseri Mantısı
İçli Köfte vs..bilmez misin
O zaman katılabilirsinKaradeniz yöresine ait olanları biliyorum sadece
Tabi tabiYanlış görmüşsün ben tatlı olsun tatlı olsun dedim olmadı
Tamam tamam ağlama bir hamsi tava yaparımO zaman katılabilirsinBizde onu bilmiyoruz Nerden öğreneceğiz sen katılmazsan
Sütlü Tatlılar olsa zaten katılacaktım tarifim hazırdıTabi tabiHele bir sütlü tatlılar kazansın o zaman bak nasıl düşücem peşine Hatta 20 tane sahte üyelik açıp sütlü tatlıya oy vericem
AnlaştıkTamam tamam ağlama bir hamsi tava yaparım
Tamam sen tarifi beklet o zaman, ben de öyle yapıcamSütlü Tatlılar olsa zaten katılacaktım tarifim hazırdı
Anlaştık
Hamsi koydum tavaya
Başladı oynamaya
Tamam anlaştık umarım aynı tarif değildirTamam sen tarifi beklet o zaman, ben de öyle yapıcam
Zıpladı uçtu ha havayada ha havaya
Benim tarif yazın serinletecek bir tarifTamam anlaştık umarım aynı tarif değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?