- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Evet canım çok veriyorlarCocuklara cok odev veriyorlar ya yazik valla
Şimdi sistem çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çok veriyorlarCocuklara cok odev veriyorlar ya yazik valla
Biz cocukken boyle miydi bee (kendimi yaslanmis hissettim)Evet canım çok veriyorlar
Şimdi sistem çok zor
Sanada canimmMutlu haftasonları
Nasılsın canım, bebiş nasılSanada canimm
Katilcak misinYeni kategori yöresel olmuş
Ikimizde iiyiz sukur suan ayaklarimda uyusam mi uyumasam mi diye karar vermeye calisiyor sen nasilsin seninkiler nasilNasılsın canım, bebiş nasıl
Ben sütlü tatlılar olsaydı katılacaktım:)Katilcak misin
Öyle değildiBiz cocukken boyle miydi bee (kendimi yaslanmis hissettim)
Oyunu hangisine verdiysen ona katılacaksın canımBen sütlü tatlılar olsaydı katılacaktım:)
Ama oyumu yöreselden kullanmıştım
Farklı yöresel tarifleri görmek için kullandım ama:))
Hahaha bende tatali istemistim ama yöresele bende katilmama ole katilanlara bakarimBen sütlü tatlılar olsaydı katılacaktım:)
Ama oyumu yöreselden kullanmıştım
Farklı yöresel tarifleri görmek için kullandım ama:))
ee nevos sen ne yapcan gaziantep in yemekleri boldur yaparsin guzel bi sey dmiiiiÖyle değildi
Bebiş uyurken ne kadar dinlenirsen senin için o kadar iyi canım Malum bu aylarda gece uykusunu pek alamazsın:)Ikimizde iiyiz sukur suan ayaklarimda uyusam mi uyumasam mi diye karar vermeye calisiyor sen nasilsin seninkiler nasil
Gaziantep yöresi mi olur,Malatya mı olur,Kayseri mi,Konya mı,Erzurum mu,Elazığ mı bilemedim şimdiHahaha bende tatali istemistim ama yöresele bende katilmama ole katilanlara bakarim
ee nevos sen ne yapcan gaziantep in yemekleri boldur yaparsin guzel bi sey dmiiii
dmrsda tebrikler canım
Kim dedi Kazen'in yazdıklarında öyle bir kural yokOyunu hangisine verdiysen ona katılacaksın canım
Hahaha bende tatali istemistim ama yöresele bende katilmama ole katilanlara bakarim
ee nevos sen ne yapcan gaziantep in yemekleri boldur yaparsin guzel bi sey dmiiii
Ben yeni kural ekledimO zaman Sütlü tatlılara katılacaksın neden yöreseli istiyorsunKim dedi Kazen'in yazdıklarında öyle bir kural yok
Sen de bendensin