- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.985
- 43
Kolay gelsin hayırdır yeni bir işe mi başladınMerhabalarr ayyy çok yoruldum bu kadar koşturmaca olurmu beyaa. veee..?bu daha başlangıc. yeni bir iş,,yeni heyecan,,hadi bakalımm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin hayırdır yeni bir işe mi başladınMerhabalarr ayyy çok yoruldum bu kadar koşturmaca olurmu beyaa. veee..?bu daha başlangıc. yeni bir iş,,yeni heyecan,,hadi bakalımm..
Çoğu oluştu sayılır kesin olan analı kızlı yapacağım bakalım
Kolay gelsin canımMenü hazır mı
Çoğu oluştu sayılır kesin olan analı kızlı yapacağım bakalım
Merhaba Efser'cim nasılsın
Ablam nasılsın görüşemiyoruz
Merhaba
Lisa'cım bu kategoride seçim yapmak çok zor olacak
Allah kolaylık versin canım
Evet canım ya içli köfte yada analı kızlı köfte olacak sağol tatlımBizim misafir menümüzde analı kızlı olmazsa olmazKolay gelsin canım
o zaman benim şansım olmaz ki :))Bu kategoride hakeden değil şansı olan kazanacak
AblaGünaydınlarrr
Çok şükür, iyi sayılırım:) Sen nasılsın? Bebişle her şey yolunda mınasılsın
İnşaallah canım her zaman bekliyorumÇok teşekkür ederim canım. Fırsat bulursam
yeni kategoriye de katılırım.
Aslında şimdilik senin analı kızlı tam yeni kategoriye uygunEvet canım ya içli köfte yada analı kızlı köfte olacak sağol tatlım
Diğer kategori belli oldu mu? ( diyete sararsam böyle bir haber olurum)
Ne yapalım kısmet şansın daha güzel şeylerde hep yanında olsun inşaallaho zaman benim şansım olmaz ki :))
Hımmm tabi öyleAslında şimdilik senin analı kızlı tam yeni kategoriye uygun
Yöresel yemekler önde gidiyor
Merhaba canım
Aaa bak ben daha oy vermedim ankette Nehaber NevoşumAslında şimdilik senin analı kızlı tam yeni kategoriye uygun
Yöresel yemekler önde gidiyor
amin inşALLAH. yarışmalarda başarısızım ama kendimi teselli edebilecek bir hayatım var çok şükür :)Ne yapalım kısmet şansın daha güzel şeylerde hep yanında olsun inşaallah
iyiyim bende canımİyiyiz Mickey'cim sen nasılsın
Oyunu ver canım bakalım sonuç ne olacakAaa bak ben daha oy vermedim ankette Nehaber Nevoşum
Çok şükür canımamin inşALLAH. yarışmalarda başarısızım ama kendimi teselli edebilecek bir hayatım var çok şükür :)