- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Ağlama kuzum katıl bize. diyet yapiyoruz,kilo vercez. Yalnız boyunda selviymis maşallahBoy 1 72 kilo 74 on kilom var harbim ya ilaclar boyle yapti beni agliyacam simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağlama kuzum katıl bize. diyet yapiyoruz,kilo vercez. Yalnız boyunda selviymis maşallahBoy 1 72 kilo 74 on kilom var harbim ya ilaclar boyle yapti beni agliyacam simdi
Dalga geçiyorsun değil miGizli yerim bende ay yaz geliyo bikini giymem lazim,zayiflamaliyimm gecen yaz utandim bikinime giremedim denize gitmedim koca bir yaz
Bana etek dikmedin aklım orda kaldı galibaYoooo nerden çıkardın
Maşaallah boyun uzunVerirsin merak etmeBoy 1 72 kilo 74 on kilom var harbim ya ilaclar boyle yapti beni agliyacam simdi
Hangi konuda dalga mi geçiyorum? Yok yok gizli yemiycemDalga geçiyorsun değil mi
Gizli yersen tartı yukarı doğru çıkar haberin olsun
NevossssBana etek dikmedin aklım orda kaldı galiba
Ivit,vatandaşlık görevimi yerine getirdimHarbi oyunu kullandın mi kiz
Mayo konusundaÇok kilolu değilsin giyerdinHangi konuda dalga mi geçiyorum? Yok yok gizli yemiycem
Nevossss
Ivit,vatandaşlık görevimi yerine getirdim
Tatlıyı tamamen çıkarmanı öneririmTatlı bizi bozuyorİnsallah Nevrestem irmik helvamdan sadece iki kasik aldim istiyorum bakalim artik
Kiz bu vermiş halim. Ramazandan önce baya kilo aldim 63 oldum giremedim bikinime,bende denize gitmedim aslınd. 56 ydim da,son zamanlarda dikkat edemedim hemen 2 Kilo almışımMayo konusundaÇok kilolu değilsin giyerdin
Hımm anladımVerirsin canım bu yaz girersin bikininin içineKiz bu vermiş halim. Ramazandan önce baya kilo aldim 63 oldum giremedim bikinime,bende denize gitmedim aslınd. 56 ydim da,son zamanlarda dikkat edemedim hemen 2 Kilo almışım
İyi geceler canım görüşürüzCikicak bugün ilk gün kaçamağı
Hihi bahaneye bak
Kızlar telden yazıyorum şarj malum azıcık dolsun uyumazsam gelirim
Simdilik iyi geceler tatlı cadılar sizi :)))
Görüşürüz nejlaaaaCikicak bugün ilk gün kaçamağı
Hihi bahaneye bak
Kızlar telden yazıyorum şarj malum azıcık dolsun uyumazsam gelirim
Simdilik iyi geceler tatlı cadılar sizi :)))
Insallah nevos yaaHımm anladımVerirsin canım bu yaz girersin bikininin içine
Sen sabah işe gitmeyecak misin niye yatmıyorsunGörüşürüz nejlaaaa
Insallah nevos yaa
Ufff gidicem eşim de hadi yat aksam yatmiyosun,sabah kalkmiyosun diye klasik anne söylemlerine basladiSen sabah işe gitmeyecak misin niye yatmıyorsun
Git yat dinlen canımUfff gidicem eşim de hadi yat aksam yatmiyosun,sabah kalkmiyosun diye klasik anne söylemlerine basladi
Iyı geceler şişko hemsom benimGit yat dinlen canım
İyi gecelerIyı geceler şişko hemsom benim