Sana cenıfır löpet toton ile mutluluklar diliyorum ben Ebru şallıyı kendime örnek alacağım bundan sonraKıskançlığın bu kadarina pessssssenin benm totomla.derdin ne acaba nevos hanim gayet cenıfır löpet formunda hatunum
İyi geceler PinkomBen uyuyorum millet. Iyi geceler
Uslu durun, gözüm üstünüzde
1 haftanız vardı, hazırlansaydınız. 40 defa söyledim
Kemik yığını kız oSana cenıfır löpet toton ile mutluluklar diliyorum ben Ebru şallıyı kendime örnek alacağım bundan sonra
İyi geceler.Ben uyuyorum millet. Iyi geceler
Uslu durun, gözüm üstünüzde
Kedi uzanamıyacağı ciğere pis dermişKemik yığını kız obir düşünür der ki " yemegin salcalisi,kadının kalcalisi" 
Aynen hiç beğenmiyorum.Kemik yığını kız obir düşünür der ki " yemegin salcalisi,kadının kalcalisi" 
"Bir dirhem et bin ayip örter" şekerimKedi uzanamıyacağı ciğere pis dermiş
Hiç bile Nevoş.Kedi uzanamıyacağı ciğere pis dermiş
Herşeyin fazlası zarar adracim ya. Cidden O kadını hiç begenmiyorum. Çağla şikeli de hiç begenmiyorum. Vücutları çok çirkinAynen hiç beğenmiyorum.Kadın mı çocuk mu belli değil.
Mağazaya gittiğinde ''Hanımefendi o ürünün büyük bedeni yok''Cümlesine bayılıyorsun galiba"Bir dirhem et bin ayip örter" şekerim
Hiç bile Nevoş.
Ben de beğenmiyorumHerşeyin fazlası zarar adracim ya. Cidden O kadını hiç begenmiyorum. Çağla şikeli de hiç begenmiyorum. Vücutları çok çirkin
Aynen katılıyorum canım.Herşeyin fazlası zarar adracim ya. Cidden O kadını hiç begenmiyorum. Çağla şikeli de hiç begenmiyorum. Vücutları çok çirkin
Hiç öyle bi durumla karşılaşmadım,bin kiloymusum gibi davranma bana psikolojimi bozmaMağazaya gittiğinde ''Hanımefendi o ürünün büyük bedeni yok''Cümlesine bayılıyorsun galiba
Tahta kurusu olmaya mı karar verdin nevos,geçmiş olsunTahta kurusu
Yarın diyete başlaman için baskı yapıyorumHiç öyle bi durumla karşılaşmadım,bin kiloymusum gibi davranma bana psikolojimi bozma
Yok canım o zaman hiçbirşey yakışmazTahta kurusu olmaya mı karar verdin nevos,geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?