- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Hanım ablaOyumu herşeydahaiyiolacak'a verdim hayırlı olsun efendimm sunumda çok hoştu birde tavuk olunca dahada beğendim ..
Banada fal bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanım ablaOyumu herşeydahaiyiolacak'a verdim hayırlı olsun efendimm sunumda çok hoştu birde tavuk olunca dahada beğendim ..
Hanım abla
Banada fal bak
Herkese baktığından daha ucuz demiVallahamı at bir beşlik bakayım hemen
teşekkürler beğenilmek güzel :))Oyumu herşeydahaiyiolacak'a verdim hayırlı olsun efendimm sunumda çok hoştu birde tavuk olunca dahada beğendim ..
artık yok :) verdin mi gidiyor geri alamıyorsunOy değişimi yok sanırım :) Var mı?
teşekkürler beğenilmek güzel :))
Ben diyetisyene gittim gecen gun 6ay diyet yok dedi bol su ic baska bisey olmaz dedi bende zati gunde nerdeyse 4l su icerim bisi kalmadi yaza eski kiloma coktan donmus olurum canimm sonrada yaz basinda bolgesel zayıflama yaptircamTamam :)) Sende çok vardır şimdi, sende başla yavaş yavaş..
Herkese baktığından daha ucuz demi
heyyyyyyyyyy ne yapıyorsunuz hanımlar oylar nasıl gidiyor.
Benn geldim kizcemin bisi yokmus ama cok agladi kuzum kan alinirken
Hadi sana beleş olsun beaaa aplaaa
DSelamm ne haberrr matmazelcim
Hoş geldin oyy kıyamam ona,hadi gözün aydın olsun bak bişi yokmuş kızının
Herkese baktığından daha ucuz demi
iyiyim hanımcım ... yarışma oylamaları bakıp çıkıyorum.
merak ediyorum sonuç ne olucak diye
sen nasılsın?görünmedin haftasonu
H b ablam benimde aglayasim geldi o ağlarken saool ablam bi tahlili 10gun sonra cikcak cikinca haber vercekler oda temiz cikarsa ohh dicem artikHadi sana beleş olsun beaaa aplaaa
DSelamm ne haberrr matmazelcim
Hoş geldin oyy kıyamam ona,hadi gözün aydın olsun bak bişi yokmuş kızının
H b ablam benimde aglayasim geldi o ağlarken saool ablam bi tahlili 10gun sonra cikcak cikinca haber vercekler oda temiz cikarsa ohh dicem artik
Yolladım canım linki özeldenpinkcim açtığın konuyu bulamdım ben ya dikkatsizmiyim neyim ben anlamadım valla
Yolladım canım linki özelden
Bakalım nasıl geçecek oylamalar..
Bende iyiyim sağol,hafta sonu genelde pek olmuyorum dışarı flan çıkıp geldik bizde..
aman iyi olunda bol bol gezin gezelim
yeni yarışmayı merak ediyorum sanırım yöresel yemekler olucak yine katılırım
bu yarışmaya son gün katıldım ama yöresel olursa ilk gün olabilir.
Bende merak ediyorum acaba hangisi olacak diye,yöresele katılayım desem ne yapacam hiç bir bilgim yok bu konuda