- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
EvetGencim zaten, 36 yaşındayım:))Maşallah senin 4 çocuğunmu varr kaç yaşındasın sen genç biri gördüm ben seni ..(MAŞALLAHH)..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetGencim zaten, 36 yaşındayım:))Maşallah senin 4 çocuğunmu varr kaç yaşındasın sen genç biri gördüm ben seni ..(MAŞALLAHH)..
EvetGencim zaten, 36 yaşındayım:))
oyum içli köfte ve acılı ezmeye hımm burada olsada yesek içim gitti yaaa
ayy teşekkür ederim kıyamamAyy cok tesekkur ederimm.begenmene sevindim.yanimda olsaydin hemen pisiririverirdim sana ben
Bende kullandım.. içli köfte ve çerkez tavuğu arasında gittim geldim .. çerkez tavuğuna verdim..
hiç kimse oy vermeyecek diye çok üzülmüştüm, teşekkürler
nasıl yani verilen oy gerimi alınıyo..ilk defa 4 oy aldım tabi geri almazlarsa oylarını :))
alınıyordu ama benim başıma geldikten sonra oy değiştirme sekmesi kapatıldı :))nasıl yani verilen oy gerimi alınıyo..
bir sonra ki yarışmada görürüz :)Oyyyy keskee bende katilsaydim daaa rekoru gorseydinizzzzzz
Teşekkür ederimm.. evet doğru normalde o tarif kirpi köftedir. ama ben içini oyup içli köfte malzemesi koydumm.Herkese başarılar oyumu kullandım 3 kişi arasında gittim geldim çerkez tavuğu,,içli köfte,, ve patates koynunda içli köfte,,patates koynunda içli köfteye gitti oyum..açıklamalarında kirpi köfte olduğunu ama içini oyup içli köfte tarzında yaptığını yazmış..bu hoş olmuş herkese başarılarr..
ayy evet biliyorum o mevzuyu ayıp etmişlerdi ama yok galiba nevreste kaldırdı o butonuilk defa 4 oy aldım tabi geri almazlarsa oylarını :))
Oy değişimi yok sanırım :) Var mı?ilk defa 4 oy aldım tabi geri almazlarsa oylarını :))