- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Gormedim o konuyuçocuk gelini okumaktan buraya sıram gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gormedim o konuyuçocuk gelini okumaktan buraya sıram gelmedi
Hoşgeldin.Ben geldimm
oooo iddialı olabilirim o zaman :)) misafirlerime tatlı yapmayı pek severim ben :)Yine anket ile belirleyecegiz canım
Tatlı üzerine olabilir
Kek,pasta,tatlı vs..
Özellikle yanlış smile eklemekten şikâyetçiyimSen ne olmasını istersin?
Bende de yazarken üste atlıyor üstteki yazıyı siliyor.Ne işkenceler çekiyorum bilsen.
kapatıldı 3 yıllık evliyim boşanmak istiyorum konusuydu kız daha 17 yaşındaymış 3 yıl önce evlenmişGormedim o konuyu
İyi o zaman o kategori tam senlik olabiliroooo iddialı olabilirim o zaman :)) misafirlerime tatlı yapmayı pek severim ben :)
Hoşgeldiniz pinko hanım nerelerdesiniz
Eşim kar tatilinden ötürü erken geldi de foruma bakamadım pekHoşgeldin.
Çok fenakapatıldı 3 yıllık evliyim boşanmak istiyorum konusuydu kız daha 17 yaşındaymış 3 yıl önce evlenmiş
ama seçenek çok karar vermek zor olacak, onun için şu 3 malzeme kuralı iyi olabilirİyi o zaman o kategori tam senlik olabilir
Bahaneniz kabul edilmiştir İyiyim çok şükür sen nasılsınEşim kar tatilinden ötürü erken geldi de foruma bakamadım pek
Ne yaptıniź?
çok sevmiş miş ablasının kaynıymış aşık olmuş ve ailesi de izin vermiş asıl inanılmaz olan buÇok fena
Bu devirde o yasta evli olmak
Canım kategori ayrılır ama malzeme sınırlaması koymak zor olurKatılım fazla olması için ayirmayalimama seçenek çok karar vermek zor olacak, onun için şu 3 malzeme kuralı iyi olabilir
Iyi o zaman boşuna ezilip büzülmeyeyimBahaneniz kabul edilmiştir İyiyim çok şükür sen nasılsın
Evde değildim bugun bende pek bakamadım
Ailelerin buna izin vermemesi lazım Yazık değil mi hayatı mahfoldu.çok sevmiş miş ablasının kaynıymış aşık olmuş ve ailesi de izin vermiş asıl inanılmaz olan bu
yazık diyebildim ve hala o kadar cahil bir zihniyeti ve onun gibi düşünen öyle çok kişi var kiAilelerin buna izin vermemesi lazım Yazık değil mi hayatı mahfoldu.
Egitim yokNasıl bir hayat sürecek bundan sonraNasil başlarsan oyle gidiyor
Yok rahat ol lütfenIyi o zaman boşuna ezilip büzülmeyeyim
Iyiyim bende.. Çok soğuk ısınamadım bi türlü
Fena hava fenaa.. Allah evi barkı yakacağı olmayanların yardımcısı olsun.Yok rahat ol lütfen
Ben bugün aksama kadar dışardaydim araba ile gittigim halde sırılsıklam oldum
Çok yazık onlar çocukluktan anlamiyor bazı şeyleri ,ama ailelerinin anlamaması çok üzücüyazık diyebildim ve hala o kadar cahil bir zihniyeti ve onun gibi düşünen öyle çok kişi var ki
Amin pinkomFena hava fenaa.. Allah evi barkı yakacağı olmayanların yardımcısı olsun.
Ne yapalım üşüyoruz çok soğuk.Eşim kar tatilinden ötürü erken geldi de foruma bakamadım pek
Ne yaptıniź?