- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Burasida cok soguk yarın burdada kat yagacakmisNe olsun Nevoş iyilik sağlık.Kar yağdı.Çok soğuk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burasida cok soguk yarın burdada kat yagacakmisNe olsun Nevoş iyilik sağlık.Kar yağdı.Çok soğuk.
Acaba bakım çalışması mı var bu taraflarda? Bizde de durum ayni. Sürekli kopuyo ve çok yavaş sinir oluyorummmBizim net kafayi yedi bu ara ya yavaş yada yok
Cep olmasa giremiyecegim
Pcden daha hızlı oluyor cepten çabuk olsun diye bazen saçmalıyorum
AdraaaammmHarbi.
Ay smileyleri çok sevdimNe olsun Nevoş iyilik sağlık.Kar yağdı.Çok soğuk.
Ay bilmiyorum deli olacağım 2-3 gündür düzelmişti dunden beri kökten gittiAcaba bakım çalışması mı var bu taraflarda? Bizde de durum ayni. Sürekli kopuyo ve çok yavaş sinir oluyorummm
Burda da bi geliyo bi gidiyo eşim çok sinirleniyo habire ttneti ariyoAy bilmiyorum deli olacağım 2-3 gündür düzelmişti dunden beri kökten gitti
Al senin olsun.Ay smileyleri çok sevdim
Gerçekten miiiiiAl senin olsun.
Bizim ttnet değilBurda da bi geliyo bi gidiyo eşim çok sinirleniyo habire ttneti ariyo
Evettttttt.Gerçekten miiiii
Adra sen istanbulda miydin canimEvettttttt.
Ben tablette hic yazamiyorum sürekli başka yerlere tikliyorumBen de şu tablete sinir oluyorum.Gıcık şey.Net burada da yavaş.
Yok canım Samsun.Adra sen istanbulda miydin canim
Yine anket ile belirleyecegiz canımbir sonra ki ne olacak acaba, bizimkilerin işine geliyor yarışmalar :))
Hoşgeldiniz pinko hanım nerelerdesinizBen geldimm
Sen ne olmasını istersin?bir sonra ki ne olacak acaba, bizimkilerin işine geliyor yarışmalar :))
Ben tablette hic yazamiyorum sürekli başka yerlere tikliyorum