- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.907
- 43
Öyle oldu canım herkes olay karşısında donup kaldı ben okudukça deliriyorumİyilik canım işteyim iş başı yaptık ama pek tat yok nevrestem özgecan olayı bitirdi bizi işyeri olarakta durgunuz.. ağızlar susmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oldu canım herkes olay karşısında donup kaldı ben okudukça deliriyorumİyilik canım işteyim iş başı yaptık ama pek tat yok nevrestem özgecan olayı bitirdi bizi işyeri olarakta durgunuz.. ağızlar susmuş
Bana daha uzun geldiNevoşum selam,hafta sonu gelemedim ondan,sabah ilk iş gelmek oldu
Merhaba canımNasılsınız
Ellerine sağlık gelin hanım
Merhaba SemiranisEllerine sağlık pinkBu nefis görünen kağıt kebabını
yapan meze-ara sıcak da yapar diye düşünüyorum.
Merhaba Semiranis
Yapar tabi neden yapmasın tembellik yapıyor
İyiyim canım sen nasılsınBence de Nasılsın canım?
İyiyim canım sen nasılsın
Ellerine sağlık canımNasıl güzel olmuşİyiyim çok şükür Nevoşum.Cevizli susam helvası yapmıştım ben de.Eki Görüntüle 1418919
Ellerine sağlık canımNasıl güzel olmuş
Canım yarışmalarda böyle şeylere başvurulması beni üzüyor o kadar emek veriliyor.Hem katılımcılara hemde gerginlikten dolayı konuyu hazırlayan,düzenleyen çabalayan arkadaşın emeğine saygısızlıkKeşke olmasa böyle şeylerTeşekkür ederim canım.Tarz yarışması oylaması
başlamış ama oylamaya şaibe karışmış sanırım.
Canım yarışmalarda böyle şeylere başvurulması beni üzüyor o kadar emek veriliyor.Hem katılımcılara hemde gerginlikten dolayı konuyu hazırlayan,düzenleyen çabalayan arkadaşın emeğine saygısızlıkKeşke olmasa böyle şeyler
Hiç gerek yok canımEğlenmek için katılmayınca öyle oluyor..Birde anket açık kapalı farketmiyor yapmak isteyen her türlü yapıyorKeşke canım keşke.Altı üstü bir yarışma devlet
meselesi mi sanki.Eğleniyoruz işte
ne güzel.Ne gerek var böyle şeylere.
Hiç gerek yok canımEğlenmek için katılmayınca öyle oluyor..Birde anket açık kapalı farketmiyor yapmak isteyen her türlü yapıyor
Hedefini biraz yükselt Semiramis'imAynen NevoşumKurabiyelerde 1 oy aldım.Bu kategoride
de hedefim 2 oy almak.Beni örnek alsınlar.
Hedefini biraz yükselt Semiramis'im
Canım ben 10 -11 defa katıldım inan aldığım oy hiç umrumda olmuyor o heyecanı yaşamak bile ne kadar güzel
Çok haklısın canım seçim yapmak zor olacakTüm tarifler şahaneAhh işte anlasalar şunu canım.Bizim oylamaya
da az kaldı.Bu kategoride de seçim yapmak zor olacak.
Çok haklısın canım seçim yapmak zor olacakTüm tarifler şahane
Bu sefer resimli anket olmayacakNormal anket açacağım