Yok oy aldı diye hatırlıyorumTarifi güzeldi belki daha fazla oy bekliyorduOy mu almamış hiç İlk katılımı olduğundan belki hayal kırıklığı olmuştur, belki de meşguldür ondan uğrayamıyordur:)
Teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok oy aldı diye hatırlıyorumTarifi güzeldi belki daha fazla oy bekliyorduOy mu almamış hiç İlk katılımı olduğundan belki hayal kırıklığı olmuştur, belki de meşguldür ondan uğrayamıyordur:)
Teşekkür ederim canım
Bas gaza Nevoş.Ben ara ara gaz veririm sana
O biraz zor canımDiyelim ki 5 kisiyiz hr ay birimizin hesabina 100 lira yatiririz birikim yapmis oluruz:))
Ben para biriktirmek istiyorum yapamiyorum hemen esime veriyorum
Yapalım Ben ne zamandır istiyordum ama çevrem olmadığı için olmuyordu:)Diyelim ki 5 kisiyiz hr ay birimizin hesabina 100 lira yatiririz birikim yapmis oluruz:))
Ben para biriktirmek istiyorum yapamiyorum hemen esime veriyorum
Ama başka nasıl yapcaz ki :)O biraz zor canım
Ben ehliyete para döküyorum şu an katılamam zaten. Kimse postaneyle uğraşmak istemez sanki.Ya ne kadar olumsuzsunuz :))
Hesaba yatırcaz işte Tanıdıklar olacak zaten
Katılmak isteyenler olabilir sen yine de sor tanışlara.Tamam o zaman yapmayız bizde :)
Çok şıklar dimi.Aynı kişiye oy vermişiz.Zevklerimiz tutuyor.Tarz yarışmacılarına bakakaldım Tekrar tekrar inceledim hepsini
Aa baktım şimdi, evet zevklerimiz birÇok şıklar dimi.Aynı kişiye oy vermişiz.Zevklerimiz tutuyor.
Tarz yarışmasındakiler çok şık olmuş.Hepsi de afet.