- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
eczaneden alınıyor 100 gramı 3 tl civarı, bir sürahi suya 1 tatlı kaşığıÇok geçmiş olsun canımHayırdır sıkıntı nedir?
Salon çok iyi olur
İngiliz karbonatı mıHiç duymadım nerden alıyoruz
Ben ciddi başlarsam hep 1. olurum asıl sen kork bendenValla ciddi ciddi söylüyorum bu güne kadar hiç istekli diyet yapmadım. Bu ilk olacak, kork benden
Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğimeczaneden alınıyor 100 gramı 3 tl civarı, bir sürahi suya 1 tatlı kaşığı
dizim kırıldı, grip oldum, adet düzensizliği yaşadım, yirmilik dişlerimi çektirdim çene ağrım bir türlü geçmedi ama iyiyim çok şükür :)
Ben sevmem hiç değişik tatlarıTamam bizde alalım işe yarıyorsa
Ben diyetlerden alışkınım herşeyi içebilirim
Bitki çayını günlük içiyorum zaten
eczaneden alınıyor 100 gramı 3 tl civarı, bir sürahi suya 1 tatlı kaşığı
dizim kırıldı, grip oldum, adet düzensizliği yaşadım, yirmilik dişlerimi çektirdim çene ağrım bir türlü geçmedi ama iyiyim çok şükür :)
HatırlıyorumBen ciddi başlarsam hep 1. olurum asıl sen kork bendenCiddi başlamadığım diyeti hatırlıyor musun
sağ ol :))Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim
Çok geçmiş olsun canımTüm talihsizlikler başına gelmiş Rabbim korusun seni
Ben ikizlerden sonra lahana diyeti bile yaptımBen sevmem hiç değişik tatlarıMidem almaz
Geçmiş olsun
teşekkürler :)Ben sevmem hiç değişik tatlarıMidem almaz
Geçmiş olsun
Duydum o da iğrençmişBen ikizlerden sonra lahana diyeti bile yaptımO diyeti yaptıktan sonra herşeyi içebilirim
Dur bakalım sonuç ne olacakHatırlıyorum
Ya bırak bi kerede ben kazanayım
İgrenç hafif bir kelimeDuydum o da iğrençmiş
Bilmiyorum ki son durumu, ben bi piyasa yaparımDur bakalım sonuç ne olacakBiz katılmak isteyen başka kimse var mı?
Tamam canımBilmiyorum ki son durumu, ben bi piyasa yaparımTatli kiz var karkraliçesi var harbi adra biz simyaci, Dionee aklıma gelmiyor şimdi başka
Hoşgeldin..İyi geceler
Yok canım, ne katısı biz kırmayız kimseyi, bunların hepsi çok fena.. parçalar bizi birşey desekTamam canımKatılmak isteyen sonrada katılabilir Katı kurallarımız olmasın
HoşbuldumHoşgeldin..
Haftaya diyet yapalım mı?
Ama bak tatlı yersem şeker atmıyorum çayıma.Bende bende
Bu hafta çikolata komasına gircem
Sana da afiyet olsun.Ohhhh ohhhh afiyet olsun
Ben de tatlı çikolata delisiyimBu ara diyet yapacağım diye iyice saldım Toparlamak şart
Bizde var o karbonattan.Bizim ev aktar gibi.Çok geçmiş olsun canımHayırdır sıkıntı nedir?
Salon çok iyi olur
İngiliz karbonatı mıHiç duymadım nerden alıyoruz
Berbat berbat lahana suyu.İçemedim bıraktım.Sirke içiyorum onu içemedim.Ben ikizlerden sonra lahana diyeti bile yaptımO diyeti yaptıktan sonra herşeyi içebilirim
Hoşgeldin canım nehaberİyi geceler
Hoşbuldum
Benim diyet yapacak bir tarafım yok ki:)
Aksine eşim kilo al diyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?