- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
çay isterim kahveler isterim baklava börekk.. bilumum ne varsa ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh pinkomdan emanet benden beter şeflik yap didi.. ben masumum.Günaydın kk'nın gülleri
Sefim merhaba Şeflik yapmaya başlamışsin
bir önceki yarışmayı siz kazanmışsınız.Eh pinkomdan emanet benden beter şeflik yap didi.. ben masumum.
Teşekkür ederim ahh görmemişim özür..bir önceki yarışmayı siz kazanmışsınız.
tebrik ederim.
o konuya da yazdım ama görmediniz galiba.
Estağfurullah. Ne demek?Teşekkür ederim ahh görmemişim özür..
bakıyorumda avatarın da şef olmuşTeşekkür ederim ahh görmemişim özür..
ayy bi hoşuma gitti..bu yarışma bu şeflik şımardım ayoll.bakıyorumda avatarın da şef olmuş
güzel olmuş güzell birazda seni çekicez artık pinkodan kurtuldukayy bi hoşuma gitti..bu yarışma bu şeflik şımardım ayoll.
Dalıcam topiclere eee biraz çekilsin kahrımızz.güzel olmuş güzell birazda seni çekicez artık pinkodan kurtulduk
ahahahha yakışırDalıcam topiclere eee biraz çekilsin kahrımızz.
ver gazi muiddinahahahha yakışır
İşteee budurrr. ohhh beee egom yerine geldiii..
ben olmasam napcaniz bilmem bunlar acliktan kuruturlar seni bana takil dombik dombik dolanakİşteee budurrr. ohhh beee egom yerine geldiii..
He valla al dediler pinkodan şefliği çok hizmet etcez sana dediler anaaa.. hiç kimse yok ortada.zaman verdim onlara baktım olmuyor.. dalacam hepsinin topiclerine hatırlatacam kendimii..ben olmasam napcaniz bilmem bunlar acliktan kuruturlar seni bana takil dombik dombik dolanak
benim topik durgun bacim gel meydan seninHe valla al dediler pinkodan şefliği çok hizmet etcez sana dediler anaaa.. hiç kimse yok ortada.zaman verdim onlara baktım olmuyor.. dalacam hepsinin topiclerine hatırlatacam kendimii..
Offf böreğin üstünede güzel gitti buuu tee. tee de aneyyAyıp ettin şefim.Buyur kahven.
Offf böreğin üstünede güzel gitti buuu tee. tee de aneyy
sen ol ilgi nasıl şımartılmak nasılmış ben gösterecem..Afiyet olsun şefim.Bir gün ben de şef olursam aynı ilgiyi isterim ama.