- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
81'liyim canımSen benden büyüksün79 luyum cnm sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
81'liyim canımSen benden büyüksün79 luyum cnm sen
AynenYok canım biter miAz önce çamaşır katlayıp yenisini serdimYemek bulaşık başka bir mesele
Sonra ne iş yapıyorsunuz deniyor
ellerine saglık canım,bakma sen öyle diyenlere...Yok canım biter miAz önce çamaşır katlayıp yenisini serdimYemek bulaşık başka bir mesele
Sonra ne iş yapıyorsunuz deniyor
Kolay gelsin canımHiç bitmez işimizAynen
Sen deyınce hatırladım makınede camasırım var bıtmıstır kurutmaya atıcam bıde onu beklerım 1 saatten fazla hemen kalkıp bakayım
Sağol canımellerine saglık canım,bakma sen öyle diyenlere...
artık şu yarışma bir başlasa di mi? daha 1 haftadan fazla var..Sağol canım
Sabırlı olup bekleyeceğiz daha katılım olurartık şu yarışma bir başlasa di mi? daha 1 haftadan fazla var..
tabiki sen moda yarışmasına katılmayı hiç düşünüyor musun canım?Sabırlı olup bekleyeceğiz daha katılım olur
Yok canım düşünmüyorumHanımlar çok şık ben yanlarında sönük kalırımtabiki sen moda yarışmasına katılmayı hiç düşünüyor musun canım?
hiç sanmam canım, bu profil resmi hiçte öyle demiyor yemek grubu olarak bir gün moda yarışmasına katılalım benceYok canım düşünmüyorumHanımlar çok şık ben yanlarında sönük kalırım
Profile çok aldanmahiç sanmam canım, bu profil resmi hiçte öyle demiyor yemek grubu olarak bir gün moda yarışmasına katılalım bence
yarışmalar bagımlılık yapıyor demişti kızlar hatırlıyorum inanmadım hiç sana bu arada profilindeki kişiyi ben tanımıyorum.kim ki?Profile çok aldanma
Sen düşünüyor musun
Yemek grubundan bayağı katılan oluyor o yarışmayaHanımlar yarışmadan yarışmaya koşuyor
Evet canım yapıyoryarışmalar bagımlılık yapıyor demişti kızlar hatırlıyorum inanmadım hiç sana bu arada profilindeki kişiyi ben tanımıyorum.kim ki?
ay sorarken çekindim resmen.. sanki ünlü bir film artisti de ben bilmiyormuşum gibi gelmişti, iyi bare çok hoş ve sempatik,kendine güvenen bir profil resmin varEvet canım yapıyor
İnan ben de bilmiyorum hoşuma gitmişti avatar yapmıştım bayağıdır kullanıyorum
Teşekkür ederim canımay sorarken çekindim resmen.. sanki ünlü bir film artisti de ben bilmiyormuşum gibi gelmişti, iyi bare çok hoş ve sempatik,kendine güvenen bir profil resmin var
nevrestecim ben artık yatayım..yarın işlerin tez bitsin, kolay gelsin canım iyi geceler tatlı rüyalarTeşekkür ederim canım
Yok canım ben bile bilmiyorum çok beğendim değiştirmedim
İyi Geceler canımÇok sağolnevrestecim ben artık yatayım..yarın işlerin tez bitsin, kolay gelsin canım iyi geceler tatlı rüyalar
Doğru yazmışsın :)) teşekkür ederim darısı basinaPınkstrap umarım dogru yazdım nıkını:)
Hedıyen cook guzelmıs gule gule kullan cnm
Kazen abı yurt dısınada gonderıyo mu acaba?
Ona gore daha cok hırs yapıcam bırıncı olmak ıcın gondermıyosa hıc ugrasmım
Evet ben senıde 30 lu yaslarda oldugunu tahmın edıyordum dogruymus ama sen erken evlenmıssın yada ben gec kalmısım ondan dedım acele edım kızımın bırde kardesı olsun dıye81'liyim canımSen benden büyüksün
Beni kaçlarda tahmin ediyorsun?Evet ben senıde 30 lu yaslarda oldugunu tahmın edıyordum dogruymus ama sen erken evlenmıssın yada ben gec kalmısım ondan dedım acele edım kızımın bırde kardesı olsun dıye