- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Evet aynen aklıma ne eserseçok iştahın yok anladıgım kadarıyla , ama aklına esince ne istersen üşenmeyip yapıyorsun
4 yıldır evliyim canım,ya sen? ben de yeni tanıyorum herkesiEvet aynen aklıma ne eserseaksam yemeklerımız duzenlıdır ama es ısten gelır
kız kresten hep beraber yenır:)
Sen yenı evlımısın cnmburda daha yenı tanıyorum herkesı:)
Nevos ısler ne durumda kolaylamıssındır artık:)Evet o zaman konusalim
Teşekkür ederimkızlaaar ellerinize saglık döktürmüşsünüz yineeeee
hoşgeldin canımTeşekkür ederim
Canım salon ve mutfak kaldıNevos ısler ne durumda kolaylamıssındır artık:)
Bende 5,5 :)4 yıldır evliyim canım,ya sen? ben de yeni tanıyorum herkesi
Sana önce yazdım ama gitmemişhoşgeldin canım
maşallah canımBende 5,5 :)
Yalnız pek bı hamarat gordum kendımı 5,5 yılda ıkı cocuk:)
:)) büyük temizligi nasıl yapıyorsun oda oda mı??Sana önce yazdım ama gitmemişHosbulduk canim
Evet ama sen halledersın masallahın var yetısıyosun hem evıne hem burayaCanım salon ve mutfak kaldıTabi onlar en zor yerler
Canım oda oda yapıyorum 1 günde tüm evi yapma imkanım yok:)) büyük temizligi nasıl yapıyorsun oda oda mı??
Yas gıtmeden acele edım dedımmaşallah canım
Teşekkür ederimEvet ama sen halledersın masallahın var yetısıyosun hem evıne hem buraya
Nazar degmesın
Hangı ara uyuyorsun kı?
Ben uykumu alamazsam cok sınırlı olurum ondan hafta ıcı en gec 11 de yatmaya calısıyorum..
Sen anlatırken ben yoruldumCanım oda oda yapıyorum 1 günde tüm evi yapma imkanım yok
Şimdi her odanın duvar,cam,kapı ve yerlerini sildim,perdeleri yıkadım,oturma odasının kltuklarını sildim..
Tüm odalar bittikten sonra halıları makina ile sileceğim avizeleri silip işi bitireceğim..Tabi banyo vestiyer mutfak dolaplarıda var Onları en son yapacağım
Yaş kaç canımYas gıtmeden acele edım dedımıyıkıde oyle yapmısım
vaaaauuuuvvvvvvvv ellerine saglıkCanım oda oda yapıyorum 1 günde tüm evi yapma imkanım yok
Şimdi her odanın duvar,cam,kapı ve yerlerini sildim,perdeleri yıkadım,oturma odasının kltuklarını sildim..
Tüm odalar bittikten sonra halıları makina ile sileceğim avizeleri silip işi bitireceğim..Tabi banyo vestiyer mutfak dolaplarıda var Onları en son yapacağım
Yok canım biter miSen anlatırken ben yoruldum
Ev hanımlarının mesaısı hıc bıtmıyor
79 luyum cnm senYaş kaç canım
Onları en son yapacağım canımvaaaauuuuvvvvvvvv ellerine saglıkçekmeceler dolaplar dahil mi? bir de yılda kaş kere böyle temizlik yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?