deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.704 105.675 598 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #161 HanimKelesimiGetir .!.: Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla... Bir şey anladıysam nolayım
HanimKelesimiGetir .!.: Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla... Bir şey anladıysam nolayım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #162 deynepnaz .!.: Bir şey anladıysam nolayım Genişletmek için tıkla... Emin ol Hanım abla anladı
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.507 212.954 1.423 60 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #163 deynepnaz .!.: Ben de size uyayım Genişletmek için tıkla... Kıskançççç seniiii Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Biz bunu eskiden çok yapardık anlaşma yönetmimiz Genişletmek için tıkla... Demi yani söze gerek yok smileler sağolsun deynepnaz .!.: Bir şey anladıysam nolayım Genişletmek için tıkla... Biz nevoşla böyle konuşuyoruz Nevreste .!.: Emin ol Hanım abla anladı Genişletmek için tıkla... Hahahahahaaha
deynepnaz .!.: Ben de size uyayım Genişletmek için tıkla... Kıskançççç seniiii Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Biz bunu eskiden çok yapardık anlaşma yönetmimiz Genişletmek için tıkla... Demi yani söze gerek yok smileler sağolsun deynepnaz .!.: Bir şey anladıysam nolayım Genişletmek için tıkla... Biz nevoşla böyle konuşuyoruz Nevreste .!.: Emin ol Hanım abla anladı Genişletmek için tıkla... Hahahahahaaha
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.704 105.675 598 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #164 HanimKelesimiGetir .!.: Kıskançççç seniiii Demi yani söze gerek yok smileler sağolsun Biz nevoşla böyle konuşuyoruz Hahahahahaaha Genişletmek için tıkla... Beni aranıza almıyorsunuz,bana anlatmıyorsunuz demek
HanimKelesimiGetir .!.: Kıskançççç seniiii Demi yani söze gerek yok smileler sağolsun Biz nevoşla böyle konuşuyoruz Hahahahahaaha Genişletmek için tıkla... Beni aranıza almıyorsunuz,bana anlatmıyorsunuz demek
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #165 HanimKelesimiGetir .!.: Kıskançççç seniiii Demi yani söze gerek yok smileler sağolsun Biz nevoşla böyle konuşuyoruz Hahahahahaaha Genişletmek için tıkla...
HanimKelesimiGetir .!.: Kıskançççç seniiii Demi yani söze gerek yok smileler sağolsun Biz nevoşla böyle konuşuyoruz Hahahahahaaha Genişletmek için tıkla...
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.507 212.954 1.423 60 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #166 deynepnaz .!.: Beni aranıza almıyorsunuz,bana anlatmıyorsunuz demek Genişletmek için tıkla... Oyyyy üzülme sen Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla...
deynepnaz .!.: Beni aranıza almıyorsunuz,bana anlatmıyorsunuz demek Genişletmek için tıkla... Oyyyy üzülme sen Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla...
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #167 HanimKelesimiGetir .!.: Oyyyy üzülme sen Genişletmek için tıkla... Ablam nasılsın
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.507 212.954 1.423 60 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #168 Nevreste .!.: Ablam nasılsın Genişletmek için tıkla... İyiyim nevoşcum sağol sen nasılsın,cuma günü kızçeme gidiyoruz 1 hafta yokum.. Çarşıya gittim geldim yoruldum valla bide kalabalık her yer..
Nevreste .!.: Ablam nasılsın Genişletmek için tıkla... İyiyim nevoşcum sağol sen nasılsın,cuma günü kızçeme gidiyoruz 1 hafta yokum.. Çarşıya gittim geldim yoruldum valla bide kalabalık her yer..
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.631 598 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #169 Nevreste .!.: Aaaaa bak ben bunu niye hiç düşünmedimKesin Marga'nın hesaba kuzeni girdiMarga hayatta yapamaz bunları Genişletmek için tıkla... Sen bir araştır o işi nevom
Nevreste .!.: Aaaaa bak ben bunu niye hiç düşünmedimKesin Marga'nın hesaba kuzeni girdiMarga hayatta yapamaz bunları Genişletmek için tıkla... Sen bir araştır o işi nevom
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #170 HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim nevoşcum sağol sen nasılsın,cuma günü kızçeme gidiyoruz 1 hafta yokum.. Çarşıya gittim geldim yoruldum valla bide kalabalık her yer.. Genişletmek için tıkla... İyiyim ablam çok şükürOooo ne güzel Her yer kalabalık insanlar sürekli alışveriş yapıyor
HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim nevoşcum sağol sen nasılsın,cuma günü kızçeme gidiyoruz 1 hafta yokum.. Çarşıya gittim geldim yoruldum valla bide kalabalık her yer.. Genişletmek için tıkla... İyiyim ablam çok şükürOooo ne güzel Her yer kalabalık insanlar sürekli alışveriş yapıyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #171 Ausencia .!.: Sen bir araştır o işi nevom Genişletmek için tıkla... Birkaç kategoriye daha katılırsa inanırımYoksa şaibe var diye ortalığı karıştıracağım
Ausencia .!.: Sen bir araştır o işi nevom Genişletmek için tıkla... Birkaç kategoriye daha katılırsa inanırımYoksa şaibe var diye ortalığı karıştıracağım
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.507 212.954 1.423 60 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #172 Nevreste .!.: İyiyim ablam çok şükürOooo ne güzel Her yer kalabalık insanlar sürekli alışveriş yapıyor Genişletmek için tıkla... Aynen dükkanlar gerçi kuru kalabalık ama alanda alıyor
Nevreste .!.: İyiyim ablam çok şükürOooo ne güzel Her yer kalabalık insanlar sürekli alışveriş yapıyor Genişletmek için tıkla... Aynen dükkanlar gerçi kuru kalabalık ama alanda alıyor
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.631 598 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #173 Nevreste .!.: Birkaç kategoriye daha katılırsa inanırımYoksa şaibe var diye ortalığı karıştıracağım Genişletmek için tıkla... Harbiden lezzetli ama ... Laf aramızda biraz nane ve sumak bir dişte sarımsak ekle yaparsan Bir de maydanozu marga kadar kalın ayyyy pardon ince doğra
Nevreste .!.: Birkaç kategoriye daha katılırsa inanırımYoksa şaibe var diye ortalığı karıştıracağım Genişletmek için tıkla... Harbiden lezzetli ama ... Laf aramızda biraz nane ve sumak bir dişte sarımsak ekle yaparsan Bir de maydanozu marga kadar kalın ayyyy pardon ince doğra
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #174 HanimKelesimiGetir .!.: Aynen dükkanlar gerçi kuru kalabalık ama alanda alıyor Genişletmek için tıkla... Eksik hiç bitmiyorParası olan alıyor
HanimKelesimiGetir .!.: Aynen dükkanlar gerçi kuru kalabalık ama alanda alıyor Genişletmek için tıkla... Eksik hiç bitmiyorParası olan alıyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #175 Ausencia .!.: Harbiden lezzetli ama ... Laf aramızda biraz nane ve sumak bir dişte sarımsak ekle yaparsan Bir de maydanozu marga kadar kalın ayyyy pardon ince doğra Genişletmek için tıkla... Yapmayı düşünüyorum hatta senin dediğin gibi diyet için çok uygun bir tarifSanki diyet yapıyorumYapacağım inşaallah Tamam Marga'nın doğradığı gibi incecik doğrarım
Ausencia .!.: Harbiden lezzetli ama ... Laf aramızda biraz nane ve sumak bir dişte sarımsak ekle yaparsan Bir de maydanozu marga kadar kalın ayyyy pardon ince doğra Genişletmek için tıkla... Yapmayı düşünüyorum hatta senin dediğin gibi diyet için çok uygun bir tarifSanki diyet yapıyorumYapacağım inşaallah Tamam Marga'nın doğradığı gibi incecik doğrarım
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.507 212.954 1.423 60 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #176 Nevreste .!.: Eksik hiç bitmiyorParası olan alıyor Genişletmek için tıkla... Eksik bitmezki hiç,bide kış sezonu uçmuşlar yani
Nevreste .!.: Eksik hiç bitmiyorParası olan alıyor Genişletmek için tıkla... Eksik bitmezki hiç,bide kış sezonu uçmuşlar yani
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.780 607.249 1.098 43 Malatya 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #177 HanimKelesimiGetir .!.: Eksik bitmezki hiç,bide kış sezonu uçmuşlar yani Genişletmek için tıkla... İhtiyaç olunca mecbur alıyoruz..Özellikle çocuklar için Her yıl yeniliyoruz..Maşaallah büyüyorlar
HanimKelesimiGetir .!.: Eksik bitmezki hiç,bide kış sezonu uçmuşlar yani Genişletmek için tıkla... İhtiyaç olunca mecbur alıyoruz..Özellikle çocuklar için Her yıl yeniliyoruz..Maşaallah büyüyorlar
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.507 212.954 1.423 60 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #178 Nevreste .!.: İhtiyaç olunca mecbur alıyoruz..Özellikle çocuklar için Her yıl yeniliyoruz..Maşaallah büyüyorlar Genişletmek için tıkla... Daha iyi günlerin liseye başlasınlar o zaman gör hiç bişi beğenmiyorlar
Nevreste .!.: İhtiyaç olunca mecbur alıyoruz..Özellikle çocuklar için Her yıl yeniliyoruz..Maşaallah büyüyorlar Genişletmek için tıkla... Daha iyi günlerin liseye başlasınlar o zaman gör hiç bişi beğenmiyorlar
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.704 105.675 598 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #179 HanimKelesimiGetir .!.: Daha iyi günlerin liseye başlasınlar o zaman gör hiç bişi beğenmiyorlar Genişletmek için tıkla... Katılıyorum sana
HanimKelesimiGetir .!.: Daha iyi günlerin liseye başlasınlar o zaman gör hiç bişi beğenmiyorlar Genişletmek için tıkla... Katılıyorum sana
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.507 212.954 1.423 60 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #180 deynepnaz .!.: Katılıyorum sana Genişletmek için tıkla... Benim koca kız bile kolay kolay beğenmez hala
deynepnaz .!.: Katılıyorum sana Genişletmek için tıkla... Benim koca kız bile kolay kolay beğenmez hala