Yönetim yönetim bu kadından şikayetçiyim beni kiskirtiyorSiz ikiniz birleşseniz bile hiçbirşey yapamazsınız
Kendini bana karşı koruyamıyor musunYönetim yönetim bu kadından şikayetçiyim beni kiskirtiyor
Kışkırtma beni yaşlı kadinKendini bana karşı koruyamıyor musunKorktun yönetimi mi çağırıyorsun
Asıl sen beni kışkırtıyorsunKışkırtma beni yaşlı kadinben çok akıllı usluyum
neeeööööyyyyy coh ayıpSeni kibliyorum
aşkitommmmmmmm
nevresteye ne didi puhahahhahahahhahahhaha
var kanki ya şu nevoşu bı gebertte kurtulayım plizzzzzz
Benim için böyle güzel duygular beslediğinizi bilmiyordumneeeööööyyyyy coh ayıp
aşkitommmmmmmm
nevresteye ne didi puhahahhahahahhahahhaha
var kanki ya şu nevoşu bı gebertte kurtulayım plizzzzzz
Ogrenmis oldun hehehhehehBenim için böyle güzel duygular beslediğinizi bilmiyordum
Sen katılırsan becerikli bacım diğerlerinin şansı azalabilir sunum hazırlık maşallah elinden herşey geliyor katılacaklar çok çetin bir yarışma olacakNasıl yani nevos,
Ikiden fazla tarifle de katilabilirmiyiz ?
Sofra şeklinde mi sunalım?
Mesela içli köfte yapmış bir arkadaş diğer yarışmada ,içli köfte lahmacun falan meze kategorisine dahil mi?
Bildirimin gelmedi abla :/ iyiyim sen nasilsin ablos. Kimi opsem diye dusunurken baktim yesil yesil hosuma gittinNasılsın canım
Sen katılırsan becerikli bacım diğerlerinin şansı azalabilir sunum hazırlık maşallah elinden herşey geliyor katılacaklar çok çetin bir yarışma olacak
Günaydın ablacımGünaydınlar şekerler
Sen ve iddialı olmamakYok yahu ,son yarışmalarda bayağı bu arkadan geliyorumKatilmazsam olmaz ama iddali değilim
Hihi ivit ,o benimSen ve iddialı olmamak
Bildirimlerde sorun var galibaBildirimin gelmedi abla :/ iyiyim sen nasilsin ablos. Kimi opsem diye dusunurken baktim yesil yesil hosuma gittin
Bir daha öpmesin o zaman istemiyorum
Ben herkesin yerine öperim seniBir daha öpmesin o zaman istemiyorum