Nasılsın canım
Aus nerdesim bu nevreste hanim bana tatli yapmiyooooMerakla bekliyorumGörmeden inanmam
Ausencia koş gel Marga bize yemek yapacakmış Bize yaşlı demek nasıl oluyormuş konusuna yaptığımız yorumlarla gösterelim
Evde değildim ,geç saatte geldim eve,az önceki mesajımı silsem mi acaba?Çoktan ekledi kaçırmışsınNeredeyse peş peşe açıldı konular
Artık çok geçEvde değildim ,geç saatte geldim eve,az önceki mesajımı silsem mi acaba?
ya ne var azcık karıştırsam ya
Mune 'ye soralım ne olur diyeya ne var azcık karıştırsam ya
mune yakında dobrovski olup siteden atılacak haberi yok nihahhahhahhaMune 'ye soralım ne olur diyeKarıştırdın zaten daha ne olsun
Daha yeni başladıkBu kategoride kimse kolay kolay oy veremeyecek, Allahtan katılmadım
Yerine sen geçeceksin değil mimune yakında dobrovski olup siteden atılacak haberi yok nihahhahhahha
tabiki ben geçicem senın gececek halın yokyaYerine sen geçeceksin değil miAyyy yavrum kıyamam Uyumadan rüya görmeye başlamışsın
Onun yerini kimse alamaztabiki ben geçicem senın gececek halın yokya
Yok benden bu kategoride iş çıkmazDaha yeni başladıkBelki dayanamaz katılırsın
Şimdiden çok iddialı gidiyoruz
yav he he yaaaa kadın geldi 108 yaşına ahı gıttı vahı kocaya kactı o gitsin önce takma dişlerinin yerini bulsunda ondan sonra admınlık yapsınOnun yerini kimse alamaz