- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Bunun bileğindeki sarı tokalar biraz demode durmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun bileğindeki sarı tokalar biraz demode durmuş.
Bende yesili begenmistim canim biraz emin olmak istedim sizlere sorim dedimben yesili begendim acikcasi usteki daha eski modeller gibi geldi gozume yesilin durusu daha hos
Sende bise begenemedin gitti haa
Göster yavrummmGoz dikmedim yahu kendisinde fazla k.k ya dagitsa fena mi olur sanki
Gel sana madalya koleksiyonumu gostereyim
K.k nin arkasina gelGöster yavrummm
Nereye gelim
Geliyom 2 tane de çay aliyomK.k nin arkasina gel
http://www.delisiyim.com/gambiya-suet-taba-rengi-puskullu-topuklu-botBende yesili begenmistim canim biraz emin olmak istedim sizlere sorim dedim
Canim bunu alcaktim da bedeni yoookhttp://www.delisiyim.com/gambiya-suet-taba-rengi-puskullu-topuklu-bot
bunu al bende bakindim biseyler alabilirim yani aklima takildi
Banada beğen biseylerhttp://www.delisiyim.com/gambiya-suet-taba-rengi-puskullu-topuklu-bot
bunu al bende bakindim biseyler alabilirim yani aklima takildi
Sende bise begenemedin gitti haa
Canim benim takılıyorum.:)
Tavuk Tantuni,Çıtır Soğan Halkası Ve Acılı Ezme
Başarılar tüm arkadaşlara hepsi gerçekten güzel görünüyor fakat benim oyum Tavuk Tantuniden yana..
arkandan emin adimlarla geliyorum
arkandan emin adimlarla geliyorum
sen bana ver teselliyi neticede arkada kalan benim bi an sana cok yaklasiyom.sonra araya 10 sayi fark giriyo olmazki
Teselli edeceğine nispet yapıyor
İnşallah aradaki fark bayağı açılır da ,heyecanın gider ,iyi dua ettim mi,sırf senin iyiliğin için.Ben zaten bildirimlerden sonra senin oyunun artacağını tahmin etmiştim.Görselini beğenmiştim.Yemeğini de beğendim ama keşke sirkeli diye yazmasaydın ,herkes sirkeyi sevmeyebiliyor,bir de nasıl yakışacağını tahmin edemez.İlk başta oyumu sana vermeyi düşünüyordum.Ama benim soframı bekleyip ,yorum yazmadan gidince biraz kırıldım sana.Gerçi daha sonra da ,sarmayı görünce,nanaya vereceğim diye kendime verdim yanlışlıklasen bana ver teselliyi neticede arkada kalan benim bi an sana cok yaklasiyom.sonra araya 10 sayi fark giriyo olmazki
ama sirkeli yapsalar anliycaklarki cok guzel olucak ama bak oyumu kime vermisim bazi anlar sadece begeniyorum tam yorum yapicagim sira ya yemek saati oluyor ya is guc arada kayniyor ama bak aklimda yer etmis demekkiİnşallah aradaki fark bayağı açılır da ,heyecanın gider ,iyi dua ettim mi,sırf senin iyiliğin için.Ben zaten bildirimlerden sonra senin oyunun artacağını tahmin etmiştim.Görselini beğenmiştim.Yemeğini de beğendim ama keşke sirkeli diye yazmasaydın ,herkes sirkeyi sevmeyebiliyor,bir de nasıl yakışacağını tahmin edemez.İlk başta oyumu sana vermeyi düşünüyordum.Ama benim soframı bekleyip ,yorum yazmadan gidince biraz kırıldım sana.Gerçi daha sonra da ,sarmayı görünce,nanaya vereceğim diye kendime verdim yanlışlıkla
Baktım canım,ilk başlarda verdin hem de,farketmez miyim hiç,teker teker hafızama kazıdım kim oy vermiş diyeSeni sefiyom kız,oy verince çabuk gitti küskünlüğümama sirkeli yapsalar anliycaklarki cok guzel olucak ama bak oyumu kime vermisim bazi anlar sadece begeniyorum tam yorum yapicagim sira ya yemek saati oluyor ya is guc arada kayniyor ama bak aklimda yer etmis demekki