- 30 Mayıs 2016
- 1.065
- 4.190
Ben de sana verdim nana25 oyum olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sana verdim nana25 oyum olmuş
Kikikikikiki seni geçtimBenim de 23 oyum olmuş ayyy yaşasiiin
Yalancı tatlısı seniBen de sana verdim nana
Çok zor oldu biliyorum.Kikikikikiki seni geçtim
İkisi de değilKızlar yeri değil ama kafayı yemek üzereyim kararsizliktan
Sizce hangisi daha güzel, hangisni alayım bi el atiiin
Eki Görüntüle 1916165
Eki Görüntüle 1916168
Ama verilmeyecek gibi degil ki nanacim. Bunlar hep nuryolu nun yuzunden oluyorYalancı tatlısı seni
Çiğ köfte ye mi vermiştin ne
Açık renk olan daha iyi. Öbürünün lastik kısmı kötü.Kızlar yeri değil ama kafayı yemek üzereyim kararsizliktan
Eki Görüntüle 1916165
Eki Görüntüle 1916168
Bende ona oy verdimAma verilmeyecek gibi degil ki nanacim. Bunlar hep nuryolu nun yuzunden oluyor
Profilinde madalya koyacak yer kalmadi birazda bize verse bariBende ona oy verdim
Doğru dedin canimAçık renk olan daha iyi. Öbürünün lastik kısmı kötü.
Katılmıyor birde madalyalara göz dikiyoProfilinde madalya koyacak yer kalmadi birazda bize bari
Koleksiyon yapıyo.Profilinde madalya koyacak yer kalmadi birazda bize verse bari
Bu daha güzel
Goz dikmedim yahu kendisinde fazla k.k ya dagitsa fena mi olur sankiKatılmıyor birde madalyalara göz dikiyo
Gel sana madalya koleksiyonumu gostereyimKoleksiyon yapıyo.
Kampanya başlayacağım önümüzdeki ayProfilinde madalya koyacak yer kalmadi birazda bize verse bari
ben yesili begendim acikcasi usteki daha eski modeller gibi geldi gozume yesilin durusu daha hosKızlar yeri değil ama kafayı yemek üzereyim kararsizliktan
Eki Görüntüle 1916165
Eki Görüntüle 1916168
Sen begendiysen güzeldir zatenBu daha güzel