- 8 Şubat 2015
- 1.606
- 5.654
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kullanınca gördünki iyi bir gözlemci ve gurmeymişimÖncelikle hepinizin ellerine sağlık
Herkes birbirinden hamarat maşallah
Çigköfte , tantuni , içli köfte arasında kaldım .
Çig köfte agır bastı .
Bence oldu , nevroş değilim ama nanayım bende fikrimi söyleyeyimNevreste sence oy değiştirme butonunun kalkmasıyla oylamada farklılık oldu mu?
Tabii ki söyle dadlum.Ben ısrarla buton kalksın demiştim ya ,ondan şeyettiydim.Buton kalkmasa 1.değişmeye değişmezdi ama bizim oylarımız daha düşük olurdu değil mi?Bence oldu , nevroş değilim ama nanayım bende fikrimi söyleyeyim
hepsi lezzetli Ama ben hafifliğine göre oy verdim
Hangisine verdin?
Oldu diyorsanız olmuştur..Bence oldu , nevroş değilim ama nanayım bende fikrimi söyleyeyim
Bence de çok güzel olmuşta haberim olmadığından anketi görebilmek için kendime oy verdim öyle kaldı yoksa içli köfteyeydi oyum eline sağlık deynepnazOldu diyorsanız olmuştur..
Bence de çok güzel olmuşta haberim olmadığından anketi görebilmek için kendime oy verdim öyle kaldı yoksa içli köfteyeydi oyum eline sağlık deynepnaz
Gözünüzden kaçmamışMakarnalarda da bana vermiştin ,sonra değiştin ama Neyse teşekkür edeyim bari
Kaçar mı hiç,gözüm gibi bakıyorum ben oylarımaGözünüzden kaçmamış
Güldürdünüz sağolunKaçar mı hiç,gözüm gibi bakıyorum ben oylarıma
Arkanızdayım haberini olsunKaçar mı hiç,gözüm gibi bakıyorum ben oylarıma
Farkındayımaz öte gidinArkanızdayım haberini olsun
Hayırlısı olsunBence de çok güzel olmuşta haberim olmadığından anketi görebilmek için kendime oy verdim öyle kaldı yoksa içli köfteyeydi oyum eline sağlık deynepnaz
Daha yüksek olurdu diye düşünüyorumTabii ki söyle dadlum.Ben ısrarla buton kalksın demiştim ya ,ondan şeyettiydim.Buton kalkmasa 1.değişmeye değişmezdi ama bizim oylarımız daha düşük olurdu değil mi?
Daha yüksek olurdu diye düşünüyorum