- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Bende gelem miZaten katılacağını söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gelem miZaten katılacağını söyledi
Ben söyleyeyim mi nurummmAy bu ben mi bulamadım napcagimi ya
Ablam bana tüyo versen ya biraz, meze pek bilmem ben.Direk ana yemeğe daliyoz ailecekBu sefer mezeler varmış,ne tarifler gelir şimdi heyecanla bekliyoruz
Söyle nanam soyleeeBen söyleyeyim mi nurummm
Katil canim katilbu seferkine bende katılayım makarnaları kaçırdım çok üzüldüm
Ama kazanırsan madalyanın yarisi benim olurSöyle nanam soyleee
Himm ,biraz dusuniyim o zamanIhihuhi ,şaka şaka hepsi senin olsun yahu ,aramızda madalyonun lafı mi olurAma kazanırsan madalyanın yarisi benim olur
Ablam bana tüyo versen ya biraz, meze pek bilmem ben.Direk ana yemeğe daliyoz ailecek
Himm ,biraz dusuniyim o zamanIhihuhi ,şaka şaka hepsi senin olsun yahu ,aramızda madalyonun lafı mi olur
Benim için de zor oldu karar vermek bakalım nasıl bişeyler çıkacak ortaya merakla bekliyorumAy bu ben mi bulamadım napcagimi ya
madalya mı onlar baya uzak kalmışım buralardanKatil canim katil
Ben cok dortdortluk yapamadim ama bisiler yapmaya calistim suanBenim için de zor oldu karar vermek bakalım nasıl bişeyler çıkacak ortaya merakla bekliyorum
Ben cok dortdortluk yapamadim ama bisiler yapmaya calistim suan
Gorsel acidan kotu olsada tadi benxe guzel olcak gibime geliyoo
Hazirladimmmmİlk tarif senden gelecek o zaman tahminimce börek yapmışsındır
Nevreste
Seni kirmadim hazirladim
Umarim yanmaz suan pisiyor
Iki saate koycam tarifi
Hadi tatlimi hazirla sen katilirsam tatli yapicaktin hij
Merakla bekliyorumGörmeden inanmamNevreste birincilikte gozum yok hadi sen bana su sekerparenden ver yeter noluuuuu
Merakla bekliyorumGörmeden inanmam
Ausencia koş gel Marga bize yemek yapacakmışBize yaşlı demek nasıl oluyormuş konusuna yaptığımız yorumlarla gösterelim
Tarifinizi bekliyorumbu seferkine bende katılayım makarnaları kaçırdım çok üzüldüm