Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En az iki tarif ile katılabilirsiniz.Buna dikkat edelim
Evet...meze bizim işimizyaprak02 sen de katılacak mısın
Ortaya karışık sindire sindiri yiyeceksinBunu bilmiyordum . .
Farklıymış . .
Aslında çok kolay bir kategori Senin bu kategoriye uygun tariflerin var biliyorumİste bu kategoride çok zorlanacagim kesin
Bir ara sıcak,bir meze ile 2 tarif yapılmış olurOrtaya karışık sindire sindiri yiyeceksin
Bende o şekil düşünmüştüm, ara sıcak-meze şeklinde daha uyumlu olur diye planlıyorum.Bir ara sıcak,bir meze ile 2 tarif yapılmış olur
İki meze ile de katılabilirler
Ama kolay tarif bulmak zor rekorlarıma devam etmem girekAslında çok kolay bir kategori Senin bu kategoriye uygun tariflerin var biliyorum
Bende bilmiyorummBunu bilmiyordum . .
Farklıymış . .
Bende bilmiyorumm
Halbuki hazirlamistim bir tane
aynen öyle oldu sanırımOrtaya karışık sindire sindiri yiyeceksin
Aynen canım bir sürü çeşit varBende o şekil düşünmüştüm, ara sıcak-meze şeklinde daha uyumlu olur diye planlıyorum.
İnsan hangisini yapacağına karar veremiyor bol çeşit var.
Nasıl yani nevos,Yeni kategorimiz hayırlı olsun..
Sofra şeklinde olmasına gerek yokSadece tariflerinizle bir sunum yapabilirsiniz..En az iki tarif olacak zatenTabi abartmadan 3 tarifte olur..Biri ara sıcak diğer ikisi veya biri meze olursa uygun olabilirNasıl yani nevos,
Ikiden fazla tarifle de katilabilirmiyiz ?
Sofra şeklinde mi sunalım?
Mesela içli köfte yapmış bir arkadaş diğer yarışmada ,içli köfte lahmacun falan meze kategorisine dahil mi?
Aynen ablacım insanın kafası karışıyor, rengarenk sunumlar olacak tahminimce.Hayırlı olsun yeni ketegori,kategori dolayısıyla cıvıl cıvıl rengarenk sunumlar olur herhalde
Bu kategoriyi yapmaktan çok,ne yapacağını bulmak yorar