- 2 Aralık 2015
- 31.462
- 104.993
Sen ne yapacağına karar verdiğini yazmıştın daha önce ,fikrini değiştirdin mi?Aynen ablacım insanın kafası karışıyor, rengarenk sunumlar olacak tahminimce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne yapacağına karar verdiğini yazmıştın daha önce ,fikrini değiştirdin mi?Aynen ablacım insanın kafası karışıyor, rengarenk sunumlar olacak tahminimce.
İlk fikrim hala değişmedi, aslında 2 seçenek arasında gidip geliyordum ama karar verdim yöresel bir ara sıcak ve soğuk meze ile katılacağım inşallah.Sen ne yapacağına karar verdiğini yazmıştın daha önce ,fikrini değiştirdin mi?
Zaten katılacağını söylediWynonna in sunumlarını da beğeniyorum .Bu kategoride bayağı iddialı bekliyorum O'nu.Aşağıda ismini görünce yazayım dedim.
Farkettim zaten ,benden kaçar mı?Zaten katılacağını söyledi
Katılmazsa peşini bırakmayalımFarkettim zaten ,benden kaçar mı?
Bence deKatılmazsa peşini bırakmayalım
Sofra şeklinde olmasına gerek yokSadece tariflerinizle bir sunum yapabilirsiniz..En az iki tarif olacak zatenTabi abartmadan 3 tarifte olur..Biri ara sıcak diğer ikisi veya biri meze olursa uygun olabilir
Tabii ki onlar zaten ara sıcaklar kategorisine giriyorYanına birde meze yapılırsa tamamdır
sunum rengarenk oluyorda kazanmaya yetmiyo vallaWynonna in sunumlarını da beğeniyorum .Bu kategoride bayağı iddialı bekliyorum O'nu.Aşağıda ismini görünce yazayım dedim.
Hiç sorma ,bilirim o duyguyu.sunum rengarenk oluyorda kazanmaya yetmiyo valla
Tarifini yaptın mı, yarın yapacağım demiştin yanlış hatırlamıyorsamsunum rengarenk oluyorda kazanmaya yetmiyo valla
Canım gelmişti bana etiket ,arada kaynadı,unutmuşum ,şimdi kapatıyordum neti,bir tane alayım ben.
yapicam bugun insallah..aksama yemegimde yok yemek corba ekstra meze arasicak bu haldeyimTarifini yaptın mı, yarın yapacağım demiştin yanlış hatırlamıyorsam
yapicam bugun insallah..aksama yemegimde yok yemek corba ekstra meze arasicak bu haldeyim
Hayaller ve gerçek Renkler ,fiyonklar falan hikaye canım.Çek ekle tamamdirsunum rengarenk oluyorda kazanmaya yetmiyo valla
Napcan kiz ,di baken kulağımayapicam bugun insallah..aksama yemegimde yok yemek corba ekstra meze arasicak bu haldeyim
Benim de malzemelerim eksik tamamlayınca yapacağım inşallah