Saç Kesim Şekilleri Ara makası

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

xKitty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
8
0
36
Balıkesir
ara makası gür saçları gerçekten çok güzel şekillendiriyo ama ben kuaföre gitmek istemiyorm ya çok alıyo tüy gibi kalıyo yada kısaltıyo saçlarımı :S ara makası almak istiyorm kuaföre sordm 50 tl den aşşağı olmaz dedi e bi makasada 50 tl bence çok fazla acaba alanınız varmı? ucuz bi fiyata nerelerden bulabilirim?

zannetmiyorum yaa o kadar pahalı olacağını.s kuaförya işte ben kesiyim hep diye demiş olabilir tanıdık falan değilse tabi..bence sen direk kuaför malzemelri satan yere sor..eminim daha ucuzdur..

Saçlarım Çok Gür Olduğu İçin, Ayda da 3 Kere Saç Kestiren Biri Olarak Yazıyorum..
Sen Kendi Kendine Ara Makasını Zor Atarsın..
Ama Yaparım Diyorsan, Benden Sana Tavsiye;
Bir de Ara Makasını Saçının Dibine Ara Ara Atma...
2 Hafta Sonra Uzar Saçlarında Elektriklenme ve Kafanda Büyüme Olur..
Çünkü Kabarıyor Ara Makaslar Uzadığında..

Sadece Aralara ve Uçlarına At..
Diplerden Uzak Dur..

İyi Geceler..

zannetmiyorum yaa o kadar pahalı olacağını.s kuaförya işte ben kesiyim hep diye demiş olabilir tanıdık falan değilse tabi..bence sen direk kuaför malzemelri satan yere sor..eminim daha ucuzdur..

kuaförlerde zaten toptancılardan getirttirdiği için kuaföre getirttircektim 50 tl den aşşağı yok ara makası demişti

Makara_Kukara
evet biliyorum ara makası kullanmayı çoğu kez atırdığım için tiplere atınca hemde saçlar batıyomuş gibi oluyo

ara makasını atabılecegnı sanmıyorum .ılla attıracaksan eger kuaforde attır .ama ben ara makasını hıc onermıyorum .eskıden saclarım kalın tellı ve gurdu .ara makası attıra attıra saclarım ınce tellı oldu .bır daha da eskı kalın tellı halıne donmedı .onerım kesınlıkle attırma .sac zanten uzakdıkca uclara dogru kendını salıp ıncelıyor .bır de ara makası olursa sacda ,bıldıgın ucları elektırık elektırık olup ucusuyor .dumduz fonde kotu duruyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…