Ara kanama

dead_sea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
3
1
86
44
Ankara
merhaba bayanlar ben bu siteye yeni üye oldum ama üye olmadan öncede çok giriş yaptım yazdığınız bilgileri yorumları okudum.ortamı beğendiğim için bende üye olmak istedim ve kafama takılanları sizlerle paylaşmak belki bigi alışverişte yardımınız dokunur diye düşündüm.
ben 1,5 senelik evliyim 2 aydır çocuk istediğim için korunmuyoruz ama gebelik yok.adet düzensizliğim var.en son adetim hemen hemen 45 gün üzerinde geçikme oldu doktora gittim.adet söktürücü bir hap yazdı ve hormon testi ve vajinal ultranson yapıldı.sonuca göre korkulacak veya tadevi edilecek bir durumum yokmuş.sağ yumurtalıkta kist varmış ama vücud bunu kendiliğinden atar dedi.adet söktürücü hapın bitiminde 10 gün sonra normal adet oldum yanı 10/10/08 fakat aradan 12 gün geçti ben tekrar adet oldun yanı 22/10/08 ve beni asıl tedirgen eden idrar yolu kısmından da kan gelmesi gördüğümde çok korktum kendime gelemedim.şimdi benim gibi yaşamış bir arkadaş veya konuya hakim birine sormak istiyorum.acaba bu kanama kullandığım adetsöktürücü hapın etkisi ile olmuş olabilirmi helede idrar yolundan kan gelmesi neye işarettir.inanın doktora gitmeye korkuyorum.kusura bakmayın uzun yazdım ama içim çok sıkıntılı bir taraftan çocuk için gün say bir tarafta ise bu sorun olunca moralim çok bozuldu.şimdi ben ne yapayım

gecmıs olsun canım benım de senıngıbı bu ay adetımden 10gun sonra 3 gun suren lekelenme yasadm ben duphaston kullanıorum hapada baglayamıyorum cunku gecen ay boyle olmamıstı dun aksam yıne leke geldı ve yıne yok regl gunum ekım29 ılk defa boyle bısı yasıorum ve saskınım
idrardan kan gelmesıne gelınce benım tahlıllerde cıkmıstı idrar yollarında iltihap demıstı dr.
umarım senınde onemlı bısı yoktur

bende adetten 10 gun sonra ara kanama yasadım.her zamankı druma gıttım.bısey yok ara kanama dedı.sonra ben ım ıcım rahat etmedı dr.bıraz ılgısız gıbı gelıyodu zaten 8 aydır doğru durust bısey yapmıyodu.bende tıpta bı prof.a gıttım adam bakar bakmaz pco dedi.daha once gıttığım 3 drda anlamamıs meger.bu yuzzdende adetlerım duzensızmış

eğer idrarda yanma veya ilişki sırasında acı filan varsa rahimde iltihap yada idrar yolları enfeksiyonundn gelebilir ama yumurtlama günlerindede kanamanız olabilir. benim her ay yumurtlama günlerinde kanamam oluyor. ama benim adetlerimde düzenli o yüzden çok birşey söyleyemem

ya arkadaşlar bende pco hastasıyım ve bu ay adetim yine geçikti.fakat çok afedersiniz koyu kahve lekeler geliyo.dr. gitmedim henüz ve gitmekte istemiyorum çok sıkıldım artık. gerçi buaya kadarda 1 yıldır düzene girmişti. ama bu ay adet olmam gerekirken lekeler geliyo aranızda böyle bişey yaşayan oldumu

saolun arkadaşlar sıkıntımı benle paylaştığınız için.çok can sıkıcı bir durum bir kaç gün daha beklemeye karar verdim kanama devam ederse doktora gideceğim.kadın olmak ne kadar zormuş evlilik bu açıdan bana hiç yaramadı.problemi olan arkadaşlar sanırım zamana bırakmak en iyisi yoksa bu şekilde düşününce insan kafayı yeme noktasına geliyor.hepinize geçmiş olsun ve sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım........

Selam arkadaslar bende bu ayin 13 ünde adet gördüm.herzaman -2 suren adetim 4-5 gün sürdü.
Son iki aydir dogru dürüst adet olamiyordum 22-23 günde bir sadece 1-2 gun oda hafif lekelenme seklinde afedersiniz silince beze geliyordu anca.
8 gundur calisiyorum is stresinden mi ne bilmiyorum bugün yine kanamam oldu
herzamanki gibi adet agrilarim var karnimda kasiklarimda.
Birde 2 bucuk aydir guatr hapi kullaniyorum 75 lik
guatrlarim az calisiyormus yumurtaligimin biri az calisiyormus guatrdan dolayi
acaba guatr hapindan olmus olabilirmi bu 11 gun sonraki kanamam.
Agir 20-25 kg yük kaldirmistim dün isyerinde yoksa yuktenmi oldu diye duphe kaptim
kötü bir sey cikacak diye korkuyorum yeterki kötü birsey olmasin
ben yumurtlama günüm tam derken kanamam oldu
Doktordan randevu aldim hayirdir insaallah 17-18 gunde cok onceleri olmustum ama 11 günde cok az normal degil.
Korkuyorumm insaallah sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…