Ara kanama bildiğim kadarıyla bozmaz düzenini. En son adet oldğun tarhten hesaplarsın bi sonraki tarihi. Yeni evli zamanlarda olabiliyo bu düzensizliklerArkadaşlar merhaba
1 buçuk aylık evliyim ve korunmuyoruz
2 kasımda adet oldum 5- 6 gün sürdü normal şekilde
Sonrasında 10 kasımda tekrar kanamam başladı iki gün sürdü ve doktora gittim .
Rahim yumurtalık ve hormonlar temiz hiç bir sorun yok dedi
Benim şimdi merak ettiğim adet tarihim hangi tarih ?
Uzun gördüğüm kanama Mı yoksa kısa kanama mı ?
Ara kanama adet tarihini değiştiriyor mu bilen lütfen yardım etsin
Evet hatta hamilelik testi de yaptı negatifBunu öğrenmenin en kesin yolu bence bir ay kadar beklemek. Hangi tarihte tekrar regl olursanız o tarihtir. Birde ara kanama normal miymiş? Ben hiç duymadım. Hani hamilelikte yerleşme kanaması falan oluyor da bu ilginç geldi.
Ara kanama bildiğim kadarıyla bozmaz düzenini. En son adet oldğun tarhten hesaplarsın bi sonraki tarihi. Yeni evli zamanlarda olabiliyo bu düzensizlikler
Korunmuyoruz ve Adetim ilk uzun kanama tarihimi baz alırsam 3 gün gecikmiş durumda şu an ... ve korunmadık hiç o yüzden merak ettim yoksa umursamaz beklerdimBunu öğrenmenin en kesin yolu bence bir ay kadar beklemek. Hangi tarihte tekrar regl olursanız o tarihtir. Birde ara kanama normal miymiş? Ben hiç duymadım. Hani hamilelikte yerleşme kanaması falan oluyor da bu ilginç geldi.
Hayır kullanmadık hiç bir şey korunmuyoruzDoğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? Bu da bazı kişilerde düzeni değiştirebiliyormuş.
Kaç günde bir oluyosunuz? Üç gün geçtiyse idrar testnde çıkar diye düşünüyorumEğer öyleyse benim adetim üç gün geçmiş durumda sizce gebelik testi yapmalı mıyım ?
Hadi herşey gönlünüzce olsun o zaman inşallahHayır kullanmadık hiç bir şey korunmuyoruz
28-30 günde bir oluyorum yani geneldeKaç günde bir oluyosunuz? Üç gün geçtiyse idrar testnde çıkar diye düşünüyorum
Teşekkür ederimHadi herşey gönlünüzce olsun o zaman inşallah
Eczaneden bi test alın bence hemen28-30 günde bir oluyorum yani genelde
Eczaneden bi test alın bence hemen ☺ Evlendiği ikinci hafta hamile kalan arkadaşım var. Senn neden olmasın :)
İlk idrarla yap diyolar ama ben öğlen yapmıştım bu saatler hatta çıkmıştı. Ben 7 gün geckince yaptım direk çift çizgi
Yaa peki o zaman alayım ben sabah yapmak daha doğru değil mi ?
Yani aslnda 3 gün gecikince flnda çıkması muhtemelİlk idrarla yap diyolar ama ben öğlen yapmıştım bu saatler hatta çıkmıştı. Ben 7 gün geckince yaptım direk çift çizgi
Öyle mi ben de alayım deneyeyimİlk idrarla yap diyolar ama ben öğlen yapmıştım bu saatler hatta çıkmıştı. Ben 7 gün geckince yaptım direk çift çizgi
Rica edermm sonucunu bizle de paylaş canımÖyle mi ben de alayım deneyeyimçok teşekkür ederim
Bende eskiden arada bir ara kanama yaşardım ama yoğun kanama değil lekelenme şeklinde olurdu ve adet tarihim değişmezdi..ama sizin herşeyin normal çıkması bi sorun olmaması şüpheli bi durum sebepsiz yere ara kanamalar olmuyor bildiğim kadarıyla bende polip vardı o sebep oluyordu tekrar bi başka bş doktora görünün derimArkadaşlar merhaba
1 buçuk aylık evliyim ve korunmuyoruz
2 kasımda adet oldum 5- 6 gün sürdü normal şekilde
Sonrasında 10 kasımda tekrar kanamam başladı iki gün sürdü ve doktora gittim .
Rahim yumurtalık ve hormonlar temiz hiç bir sorun yok dedi
Benim şimdi merak ettiğim adet tarihim hangi tarih ?
Uzun gördüğüm kanama Mı yoksa kısa kanama mı ?
Ara kanama adet tarihini değiştiriyor mu bilen lütfen yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?