• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara Kanama adet tarihini değiştirir mi ?

Ara kanama adet düzenini bozmaz. Hormon testi yaptırdınız mı bilmiyorum ama eğer hormonlarınız normalse adetinizi normal zamanda görürsünüz.

Değiştirir.
Bana doktor söylemişti.
Kanamanın geldiği ilk günden itibaren sayacaksın diye biliyorum ben. Benim hesabım tutuyor öyle yapınca.

adet tarihin ilk kanama fakat ara kanama adet düzeninde şaşma yapar.bende geçen sene adet gördüm 1 hafta sonra tekrar 3 gün kanamam oldu kistten dolayı...diğer ay adetimde 10 gün gecikti...

Merhaba
forumdaki bütün ara kanama üzerine soru paylaşanlar sonucu yazmadıkları için bir türlü düzgün bilgi yoktu

ben kendimde olan sonucu paylaşmak istedim
Ara kanama adet düzenimi değiştirdi

Şöyle ki

2 Kasım’da adet gördüm

10 Kasım’da ara Kanama gördüm

Sonraki adetim ise 2-3 Aralık’ta olacağına
14 Aralık ta oldu

bu sonucu paylaşmak istedim 💜

adet tarihin ilk kanama fakat ara kanama adet düzeninde şaşma yapar.bende geçen sene adet gördüm 1 hafta sonra tekrar 3 gün kanamam oldu kistten dolayı...diğer ay adetimde 10 gün gecikti...
dogum kontrol hapi kullaniyormuydunuz bende 15 gun kullandim kanama basladi kist var demisti doktor kistmi patladi acaba cildircam

dogum kontrol hapi kullaniyormuydunuz bende 15 gun kullandim kanama basladi kist var demisti doktor kistmi patladi acaba cildircam
Büyük ihtimalle kist patlamış olabilir ama korkma sadece adet kanaması gibi 3 4 gün sürer diğer adetinde bu ara kanamadan dolayı geç gelebilir

tsk ederim 2 gun leke seklinde geldi 3 gunde adet yogunlunda geldi baya sancili gecti suan devam ediyor bakalim ne zaman kesilecek bana verdigi minipil ara vermeden kullan dedi dr hapin etkisi ozaman

Benimde geçen ay in 18 inde kanamam oldu yaklaşık 10 gün sonra tekrar kanamam oldu bu ay henüz adet olmadım acaba ne zaman olurum ilk defa başıma geldi böyle bir olay hatta geçen ay adet bitiminde test yapmıştım ne olur olmaz diye negatif çıkmıştı.bilen varsa yazabilir mi?

Back