Aquamid dudak dolgusu

karakiz78

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
9
3
286
Ankara
Arkadaslar aranizda bu dolguyu yaptiran yada cikartan varmi. Ismi AQUAMID .. Ben yaklasik 10 yil once dudak dolgusu yaptirdim. Ama son 5 6 yildir ciddi sorunlar yasiyorum. Cok asiri derecede buyudu dudaklarim ve dudak kenarlarim kalinlasti. Dogal degil gören herkes dolgu oldugunu anlıyor ve ozellikle konusurken dahada buyuk gorunuyor .. cok buyuk ve orantisiz duruyor sol taraftaki dolgu çökmüş .. ben bu dolguyu hemen cikartmak istiyorum artik kimseyle konusamaz hale geldim. Lutfen arkadaslar bu dolguyu cikartan bir doktor varsa vede kesinlikle bu iste cok iyi ve tecrubeli doktor varsa bana tavsiye edermisiniz . Bir an once kurtulmak istiyorum cok uzgunum psikolojim bozuldu iyice.

Canım ben bilmiyorum kim iyidir falan ama İstanbuldakileri tercih edin derim birde kalinlasma varsa enfeksiyon mu oldu acaba neden böyle tepki verdiniz ki yaptirmayı düşünüyordum korktum valla bence bi araştırma hastahanesi yada tip fakültesinde kontrollerinizi yaptırın böyle tepki vermeniz doğal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…