Aquafilling dolgu

Ceymisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
2
0
29
Merhaba arkadaşlar ben aquafillingin dolgu yaptırmak istiyorum fakat her bir memeye 200 200 cc verildiğinde 75 bedenden 80 bedene yada 85 e ulaşan var mı bide aquafilling hakkinda bilgi almak istiyorum yakın zamanda yaptıran varsa fiyat bilen varsa en iyi doktorla birlikte önerirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar ben aquafillingin dolgu yaptırmak istiyorum fakat her bir memeye 200 200 cc verildiğinde 75 bedenden 80 bedene yada 85 e ulaşan var mı bide aquafilling hakkinda bilgi almak istiyorum yakın zamanda yaptıran varsa fiyat bilen varsa en iyi doktorla birlikte önerirseniz sevinirim
Neden protez değilde Aqua? Neden FDA onayı olan,bir kılıfın içerisinde bulunan zararsız ,vücuda dağılıp yayılma yapmayan ,istenildiğinde rahatlıkla çıkarılan bir protez yaptırmaktansa neden Aqua dolgu??
aquafilling FDA onayı olmayan ve vücuda zerk edildiğinde uzun dönem sonuçları bilimsel olarak ortaya konulmamış bir madde.Yani bu hastalara uygulama yapıldıktan 10-20-30 yıl sonra vücuda ne gibi bir etkisi olduğu bilinmiyor.Ya da vücudunuzda kaldığı 5-8 yıl içerisinde gebelik söz konusu olduğunda bebeğe ve size ne gibi etkileri var bu da bilinmiyor.Enfeksiyon ya da alerjik reaksiyon yaşadığınızda vücuttan uzaklaştırılması oldukça zor ,enfeksiyon riski olduğu gibi bir implant uygulamasına göre uygulama sonrasında emboli(pıhtı) atma riski daha yüksek.
İyi araştırın,geri dönüşü çok zor olan bir maddeyi vücudunuza enjekte ettirmeden önce çok iyi araştırın!

X