Aquafilling dolgu ile yarım saatte amelyatsız göğüs büyütmek isteyenler

Dediğim gibi yüze yağ dolgusundan memnun kaldım. Kendi yağım alındı,işlemden geçirildi ve enjekte edildi. Cildim çok gençleşti güzelleşti iyi geldi yani.
Dudağıma ilk dolgumu hyalüronik asit yaptırmıştım. Ama sonraki yag dolgularında sonucu daha iyi aldım.
Doktorum önerdi yag dolgusunu. Güvendim yaptırdım memnun kaldım :)

mrb canım malese bnimde yüzümde dolgu ve hepsi çıkmadı ama kendi vucudumuzla yapılan hiç birşeye karşı değillim yaşadığım acı tecrubeden sonra yabancı maddelere karşıyım ellimden geldiğince insanlara anlatıyorum benim yaşadığımı yaşamasınlar diye çok zor bir durumdayım gercekten en acıda düşünmeden araştırmadan yaptığım için kendi kendime zarar verdim.

BenDe çeneme dolgu ve boTox yaptırdım dolgu ıkı yıl kalıcı botox uc ayda bır 200 tl verıyorum çenem yuzume gore cok kucuk ve gerıdeydı sert ıkı tam dolgu enjekte edildi 2.600 tl ama aynı kemik gıbı esteworld mehtap vatansever e gıttım kapısında ünlü kuyrugu var çok memnunum 4 aydır harıka bı goruntuyle yasıyorum yuzum guzeldi senelerdİr nerde sıkıntı var anlayamamıstım gorur gormez ceneye hemen mudehale edelım dedi ve cok cok memnunum Ps: kızlar telden gırıp yazdıgım için hatalar olabilir kusur sayılmasın :)

BenDe çeneme dolgu ve boTox yaptırdım dolgu ıkı yıl kalıcı botox uc ayda bır 200 tl verıyorum çenem yuzume gore cok kucuk ve gerıdeydı sert ıkı tam dolgu enjekte edildi 2.600 tl ama aynı kemik gıbı esteworld mehtap vatansever e gıttım kapısında ünlü kuyrugu var çok memnunum 4 aydır harıka bı goruntuyle yasıyorum yuzum guzeldi senelerdİr nerde sıkıntı var anlayamamıstım gorur gormez ceneye hemen mudehale edelım dedi ve cok cok memnunum Ps: kızlar telden gırıp yazdıgım için hatalar olabilir kusur sayılmasın :)
Benim kardeşimin çenesi geride ve kısa, gıdım var diyor aslında sadece çenesi çok kısa, resminizi görebilirmiyiz acaba, sonucu nasıl olmuş, kendisinede bir fikir olur.

Benim kardeşimin çenesi geride ve kısa, gıdım var diyor aslında sadece çenesi çok kısa, resminizi görebilirmiyiz acaba, sonucu nasıl olmuş, kendisinede bir fikir olur.
Canım öncesi ve sonrası sadece doktorda var benim elmacık kemıklerim genıs ve gozlerimde oyle genıs haliyle cenem gerı ve cok kucuktu ve agzımı kapatınca cenem cekiliyodu buzusuyodu kımse bıse anlamadı zaten ıgneyle enjekte etti
İçinde kalsiyum varmıs adı : radies arastırabılırsın ama doktorum bi sonrakıne akıllı dolgu yaparız yenı cıktı dedi o daha guzel dedi ama ben bundan cok memnunum zaten resmen insanı degıstırıyor kardesın mutszsa mehtap hanımla gorusebılır cok iyi niyetlı bi doktor kendısı

Canım öncesi ve sonrası sadece doktorda var benim elmacık kemıklerim genıs ve gozlerimde oyle genıs haliyle cenem gerı ve cok kucuktu ve agzımı kapatınca cenem cekiliyodu buzusuyodu kımse bıse anlamadı zaten ıgneyle enjekte etti
İçinde kalsiyum varmıs adı : radies arastırabılırsın ama doktorum bi sonrakıne akıllı dolgu yaparız yenı cıktı dedi o daha guzel dedi ama ben bundan cok memnunum zaten resmen insanı degıstırıyor kardesın mutszsa mehtap hanımla gorusebılır cok iyi niyetlı bi doktor kendısı
Kardeşim cene değilde gıdım var diye şikayet ediyor bende çeneden kaynaklakdığını düşünüyorum, o gıdıdan kurtulmak istiyor, ama bence gıdık çeneden dolayı varmış gibi gözüküyor, ama tabiy en iyisi doktorun görmesi onun karar vermesi galiba:KK51:

Bende burun ameliyatla birlikte çeneye elmacık kemiklere ve dudaklara dolgu yaptırmıştım. Dudak fotolarında sonrası hali var. :KK66:
Ben senin özelikle dudak dolguna bayılmıştım, çok doğal çok sexi olmuş,
Benim dudaklarım kalın olmasına rağmen seninkiler ayrı çok hoşuma gitmişti,
Ama aslında elmacık kemiklerim biraz eridiler oraya ilerde düşünüyorum
Seninkilerde çok doğal olmuş, bu dolgu geçiçi oyle değilmi ne kadar sürede tekrarlama ihtiyacı duyuyorsun
Yüz dolgusu beni hep korkutuyor bazılarınınki artık maske gibi duruyor,
Özelikle kalıcı olanı çok yapay olanlar varki nasıl begenip yaptırılıyor anlamıyorum:KK43:

Kardeşim cene değilde gıdım var diye şikayet ediyor bende çeneden kaynaklakdığını düşünüyorum, o gıdıdan kurtulmak istiyor, ama bence gıdık çeneden dolayı varmış gibi gözüküyor, ama tabiy en iyisi doktorun görmesi onun karar vermesi galiba:KK51:
Bencede gorsun sorunun ne oldugu anlasılır çözüme gıdılır:)

Ben senin özelikle dudak dolguna bayılmıştım, çok doğal çok sexi olmuş,
Benim dudaklarım kalın olmasına rağmen seninkiler ayrı çok hoşuma gitmişti,
Ama aslında elmacık kemiklerim biraz eridiler oraya ilerde düşünüyorum
Seninkilerde çok doğal olmuş, bu dolgu geçiçi oyle değilmi ne kadar sürede tekrarlama ihtiyacı duyuyorsun
Yüz dolgusu beni hep korkutuyor bazılarınınki artık maske gibi duruyor,
Özelikle kalıcı olanı çok yapay olanlar varki nasıl begenip yaptırılıyor anlamıyorum:KK43:
Ben elmacık kemiklerime bir kez yaptırdım. Yag dolgusu tercih ettik bilirsin ..
Çeneye iki kez yaptırdım ,burun ameliyatımla birlikte.
Yag dolgusunda belirli miktar eriyor kalan kalıyor. Doktor ona göre ayarlayıp enjekte ediyor zaten.
Yag dolgusu en iyisi bence. Kendi yağın ve cilde inanılmaz güzellik ışıltı katıyor .

Karar aşamasındayken bu sitedeki yorumları çok okudum ama şimdi yorum yapmak için üye oldum benim başıma gelen kimsenin, başıma gelmesin diye yazıyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum estetik operasyon yaptırmak isteyen insanın kafasına taktığı kusuru gerçekten de kafasına büyüklüğü kadar büyük olmayabilir. etraftakilere hırçın davranıp ama yok ben boyle yaşayamam, daha mutlu olanlar var falan diye düşünmeye başlayıp doktor doktor gezenler iyice psikolojisini bozup etrafındaki insanları incelemeye başlayıp bakışı ve dünya algısı değişebiliyor ve bu saatten sonra ona gel ama amelyat masasından kalkmayabilirsin diye kağıtlar imzalatılmasını bile kabul ediyor hep güzellik için ama emin olun güzellikten önemlisi sağlık. Ben yüzüme ve alt bacagima dolgu yaptırdım kendi yağımdan aldırdım ve şu anda o kadar pişmanım ki ve bana bunu yapan doktor bu yöntemin gayet güvenilir olduğunu söyledi birçok hastasına yaptığını kendi yaptıkların ömür boyu kalıcı olduğunu söyledi, ameliyattan sonra internet sayfasından yağ enjeksiyonunun zararlarını yazan bir makale gördüm bu kişinin internet sayfasında gördüm düşünüyorum da bunun kalıcı dolgu olduğunu ispat etsem dava etsem adam bana sen kendin kalıcı istedin dese, hiçbir şey ispat edemem. internet sayfasına yazılmış yazı kalıyor söz uçuyor tabi.. Ilk önce aklima yatmadı diye birçok doktor gezdim aklım iyice karıştı en sonunda bıktım gözüme pratik geldi ve gittim operasyonu yaptım etrafındakileri duymadım görmedim söylenenlere kulak asmadım sonra memnun oldumu mu? Hayır! Aksine yüzünde garip şişlikler oluştu bakışlarım değişti yaşlanmak bile güzeldir emin olun insanın kusurlarıyla daha güzel, herkes profilden zaten zayıf yapay hiçbir şey doğal olduğu gibi güzel durmuyor. bir kişi bile memnun olmamışsa o kişi siz de olabilirsiniz bunu düşünün ama kumar gibi güzel olma ihtimali de var demeyin. Korkuyorum ya bana kendi yagimi koydugunu soyleyip kalici yapay dolgu yaptiysa, nasil ıspat edicem, etsem neye yariycak 1hafta gecti milim azalmadi yag olsa 24saat icinde cogunun ölmesi gerekmez miydi ilk gun canli kalmayi basaran %30 luk kısim belki ömur boyu kalabilir ama bende milim incelme yok..
Benim gece uykularım kaçmaya başladı eski fotoğraflarıma bakıp duruyorum, sonuç güzel olmuş olsaydı bile ben psikolojikmen kendimi iyi hissetmiycektim.. bunu kendime nasıl, niye yaptım bir sene sonra ne olacak iki sene sonra ne olacak diye düsunmekten kendimi alamiyorum..tövbe edip duruyorum Allah affetsin İnşallah kendime yaptıklarından dolayı beni daha fazla pişman ettirmesin, amin. dilerim bu yazıyı okuyan kişilere de bir faydam olur. Hiçbir estetik doktoruna güvenmeyin herkes para peşinde yüzüne gülüp sıcak davranıp olacak deyip telkinler verip rahatlatanlar ameliyattan sonra yanınıza bile uğramıyor. Ben doktoruma çekincelerini şüphelerimi aktardığımda kanal kanal gezen internet sayfasında cep telefonunu yayınlayan cep telefonunu kendisi açan bu kişi ameliyattan sonra beni arama sekreteri mı ara dedi, bana açiklama bile yapmadi.
dr adi vermek istemiyorum.. benim güvenmem hataydi. Siz siz olun vucudunuza ne yag ne gecici dolgu enjekte ettirmeyin..tüm riskler 2-3 yil sorasi hastaya anlatmıyorlar.. ama lutfen insanlar hastalik tedavisi peşindeyken
şükredip daha guzel olmak ümidiyle narkoz almayalim. eni sonu herkes yaslanicak önemli olan cirkin bile olsa insanın kendine guvenmesi.

ben bu başlikta adi gecen doktora yaptirmadim. ama kime olursa olsun enjeksyon duşunup araştirma safasinda olan arkadaslar vakit varken araştirin.. enjekte edilen dokulara yayılan madde temizlenmiyor. tipta dogru tek 1doktor yapmam zararli diyorsa beceriksiz sanip başka doktor aramayin

göğüslerinizemi yaptıracaksınız..ben yüz için asla önermiyorum...kesinlikle faydalı değil uzun vadede cildi yaşlandıran bir işlem ki ben yaptırdığımda 23 yaşındaydım zayıf olduğumdan yaptırmıştım.doktorun etkisiyle..çok pişmanım.

Evet canım... ama ben silikon lardan dolayı çok sıkıntı yaşadım mecbur cikarilicak. Sonrasında oluşacak deformasyonu biraz olsun azaltmak adına göğsüme enjekte edilicek ama kendi yağımdan sen öyle yazınca tereddüt ettim biraz

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.
Canim seninle gorusmem lazim bende ayni dertten muzdaribim

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.
Canim seninle gorusmem lazim bende ayni dertten muzdaribim

X