- 1 Eylül 2021
- 4.729
- 17.994
-
- Konu Sahibi Nisan.umut
Merhaba doktorunuzu benımle de paylaşır mısınız rıca etsem erımeyen dolgum var yüzümdeSorun yoksa elletme. Ne gerek var. Durup dururken reaksiyon vermez. Bu dolgu hayat boyu erimiyor.. Erir diyen doktorlar yalan söylüyor ya da dolguyu tanımıyorlar bilmeden yapıyorlar
Şimdi boşuna korkma. Evet erimez. Ama sorun yoksa dokunma. Vücuda zararı yok. Enfeksiyon kaparsa sorun olur. Boşuna endişe etme.Oyle mi? Yarin genel cerrahiye gidip bi ultrasin hatya dr ozgur leylek mr dedi, mr cektirip durumuna baktirmak istiyorum.burada yazilanlari okuyunca feci korktum.
Kötü mü duruyor. Neden çıkartmak istiyorsun. Hep söylüyorum sorun yoksa dokunmayın. Zararı olmaz.Merhaba doktorunuzu benımle de paylaşır mısınız rıca etsem erımeyen dolgum var yüzümde
Göz altımda ve daha da çukurlaştırdı ve topak olarak elime geliyor , eritme ile de gitmediKötü mü duruyor. Neden çıkartmak istiyorsun. Hep söylüyorum sorun yoksa dokunmayın. Zararı olmaz.
Merhaba. Şu anda ne durumdasın canım. Bu dolgudan benim yüzümde vardı. 15yıl sonra korkunç enfeksiyon yaptı. Hiç bir cerrah dokunmaya cesaret edemiyor bu dolguya . Şans eseri karşıma hem genel cerrah hem de plastik cerrah ünvanına sahip bir dr çıktı. O bu dolguları temizledi. Onun dışında hiç kimse yok. Adam bu işin piri olmuş. İyi ki onu bulmuşum. Bir süre önce de bir kadının göğüs ve poposundan Aquafilling dolguyu temizlemiş. Harika bir dr. Bu arada bu dolgu ömür boyu erimez bilginiz olsun. Bana 15 yıl önce yapıldı. Polialrilamid türevi jel dolgular asla erimez. Zamanla kistlere yol açıyor iltihap yapıyor. Göğüse yaptırmak resmen cinayet !!! Çıkartıldıktan sonra yani temizlenince tekrar birikme yapmaz. Dr saçmalamış. Ama binlerce cerrah arasında bu dolguyu çıkartan gerçekten bir kaç kişi var. Benim doktor için o kadar basit bir işlem ki adama hayret ediyorum. Kendisine de dediğimde gülüyorOna göre her cerrah bu dolguyu
Merhabalar, öncellikle size zahmet olacak ama memnun olduğunuz doktorunuzun ismini benimle de paylaşır mısınız lütfen? Çok büyük sevap olur. Hikayemi de anlatayım: 5 yıl önce ters giden bir liposuction ameliyatından kalan bacaktaki boşlukları (doktor hatayla fazla yağ çekmiş) düzelttirmek için aquafilling dolgu yaptırdım. Son derece memnundum, ta ki bu yıl birdenbire kendi kendine sol bacaktaki dolgu sanki ilthap yapmış gibi kocaman şişip, kızarana ve çok fazla ağrı yapana kadar. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. Mecburen sizin de daha önce bahsettiğiniz 'kötü' doktorlardan birinden randevu aldım, ama ne yapacak bilmiyorum, ben de güvenemiyorum. O yüzden bana yardım edebilecek güvendiğiniz doktorunuzu yazarsanız çok müteşekkir olurum.Şimdi boşuna korkma. Evet erimez. Ama sorun yoksa dokunma. Vücuda zararı yok. Enfeksiyon kaparsa sorun olur. Boşuna endişe etme.
Merhaba doktoranı ismini öyrene bilirmiyim?Merhaba, ben de 7 yıl önce yaptırdım. dolgu zamanla sızıntı yaptı ve aşağıya doğru yayıldı, göğüs dokum deforme oldu. Simetri bozuldu. Bu sebeple İki farklı doktora gittim. Bir doktor içime sindi. Ameliyat ile dolgu temizlenecek. Başka çaresi yok. Tek çözüm ameliyat. Doktor 1.5 saat genel anestezi altında işlemi yapacağını söyledi. 1 yıl kadar da dokunun kendisini toparlaması gerekirmiş. Yaptırmayı düşünenler kesinlikle aquafillingten uzak dursunlar.
Doktorun ismin,iletişimin ala bilirmiyim? Bende sorum yaşıyorum çıkartmak için iyi doktor arıyorumMerhaba. Şu anda ne durumdasın canım. Bu dolgudan benim yüzümde vardı. 15yıl sonra korkunç enfeksiyon yaptı. Hiç bir cerrah dokunmaya cesaret edemiyor bu dolguya . Şans eseri karşıma hem genel cerrah hem de plastik cerrah ünvanına sahip bir dr çıktı. O bu dolguları temizledi. Onun dışında hiç kimse yok. Adam bu işin piri olmuş. İyi ki onu bulmuşum. Bir süre önce de bir kadının göğüs ve poposundan Aquafilling dolguyu temizlemiş. Harika bir dr. Bu arada bu dolgu ömür boyu erimez bilginiz olsun. Bana 15 yıl önce yapıldı. Polialrilamid türevi jel dolgular asla erimez. Zamanla kistlere yol açıyor iltihap yapıyor. Göğüse yaptırmak resmen cinayet !!! Çıkartıldıktan sonra yani temizlenince tekrar birikme yapmaz. Dr saçmalamış. Ama binlerce cerrah arasında bu dolguyu çıkartan gerçekten bir kaç kişi var. Benim doktor için o kadar basit bir işlem ki adama hayret ediyorum. Kendisine de dediğimde gülüyorOna göre her cerrah bu dolguyu çıkarabilmeli.
Merhaba enfeksiyon kaptığını nasıl anlarız benim ki şişti 4 yıl sonra ve ikisi de tek bir bölgeye toplandı derin derin çukurlar oluştu sanki selülit var gibi ayrıca (basenlere kaydı popodan) bir yere masaya vs çarpınca çok acıyorŞimdi boşuna korkma. Evet erimez. Ama sorun yoksa dokunma. Vücuda zararı yok. Enfeksiyon kaparsa sorun olur. Boşuna endişe etme.
Merhaba. Enfeksiyonda şişme kızarıklık olur. Ağrı da olur. Aslında aldırabilirsinMerhaba enfeksiyon kaptığını nasıl anlarız benim ki şişti 4 yıl sonra ve ikisi de tek bir bölgeye toplandı derin derin çukurlar oluştu sanki selülit var gibi ayrıca (basenlere kaydı popodan) bir yere masaya vs çarpınca çok acıyor
Merhaba, doktor adını öğrenebilir miyim acaba? Benim de popomda aquafiling vardi çıkartırdım am tum popom alindi ve her yerim de ameliyat izleri var sizin de izler oldu mu? Simdi yag enjejsiyon yada protez yaptirmak istiyorum ama korkuyorum bazi doktorlar tekrar enfeksiyon yasayabilecegimi soylediMerhaba. Şu anda ne durumdasın canım. Bu dolgudan benim yüzümde vardı. 15yıl sonra korkunç enfeksiyon yaptı. Hiç bir cerrah dokunmaya cesaret edemiyor bu dolguya . Şans eseri karşıma hem genel cerrah hem de plastik cerrah ünvanına sahip bir dr çıktı. O bu dolguları temizledi. Onun dışında hiç kimse yok. Adam bu işin piri olmuş. İyi ki onu bulmuşum. Bir süre önce de bir kadının göğüs ve poposundan Aquafilling dolguyu temizlemiş. Harika bir dr. Bu arada bu dolgu ömür boyu erimez bilginiz olsun. Bana 15 yıl önce yapıldı. Polialrilamid türevi jel dolgular asla erimez. Zamanla kistlere yol açıyor iltihap yapıyor. Göğüse yaptırmak resmen cinayet !!! Çıkartıldıktan sonra yani temizlenince tekrar birikme yapmaz. Dr saçmalamış. Ama binlerce cerrah arasında bu dolguyu çıkartan gerçekten bir kaç kişi var. Benim doktor için o kadar basit bir işlem ki adama hayret ediyorum. Kendisine de dediğimde gülüyorOna göre her cerrah bu dolguyu çıkarabilmeli.
Merhaba, siz cikartirdiniz mi acaba? Ben popodan cikartirirdim ama tüm doku alindiMerhaba, ben de 7 yıl önce yaptırdım. dolgu zamanla sızıntı yaptı ve aşağıya doğru yayıldı, göğüs dokum deforme oldu. Simetri bozuldu. Bu sebeple İki farklı doktora gittim. Bir doktor içime sindi. Ameliyat ile dolgu temizlenecek. Başka çaresi yok. Tek çözüm ameliyat. Doktor 1.5 saat genel anestezi altında işlemi yapacağını söyledi. 1 yıl kadar da dokunun kendisini toparlaması gerekirmiş. Yaptırmayı düşünenler kesinlikle aquafillingten uzak dursunlar.
Merhaba cok gecmis olsun doktorunuz kimdi acaba benim de popmu aquafilling konulmustuÇok geçmiş olsun. Benim doktorum Allahın bir lütfu olarak karşıma çıktı. Bana yıllar önce Şaşkınbakkal bağdat caddesinde plastik cerrah C. E bu dolguyu yüzüme yapmıştı. Şiş bir suratla kocaman ördek gibi durakla onun yüzünden yıllarca gezdim. Çıkartmayı bilmiyorum dedi. Yıllar sonra yüzüm enfeksiyon kaptı. Dr.C.E enjektörle çekmeye kalktı. Yüzüm mahvoldu. Aylarca kortizon ve yanlış tedavi sonucu perişan oldum. Hiç bir cerrah yardımcı olamadı. Sonra bir tesadüf doktorumu buldum. Kimsenin çözemediği sorunu minicik bir operasyonla yarım saatte bitirdi. Hemde çok ucuza...Artık benim tek cerrahım o. Hayatımda ilk defa bir plastik cerrahi bu kadar sevdim ve saygı duydum. Şimdi botoks dolgu ve tüm estetik ameliyatlarım için ona gidiyorum. İyi ki var. İyi ki onu buldum. Çok iğrenç paragöz estetik cerrahlar tanıdım. Bunlar-dan biri de F.Ç nami diğer Türkan şoray doktoru. Hem her revizyondan fahiş fiyatlar alıp kendi hatalarını hastaya yüklüyor. Hemde operasyonları rezalet. Burada da her şikâyeti sildirmişti. O da aquafilling yapıyor. Çok hastasında memede popoda itihap çıkmış. 2019 kabusum oldu. Şimdi çok şükür iyiyim.
Merhaba, benim de popomda aquafilling vardi bende aşağıya doğru kaydığı ve dokunduğunda acıdığı icin çıkartırdım ama tüm popo dokusu alindi. Siz naptiniz cikartirdiniz mi?Merhaba enfeksiyon kaptığını nasıl anlarız benim ki şişti 4 yıl sonra ve ikisi de tek bir bölgeye toplandı derin derin çukurlar oluştu sanki selülit var gibi ayrıca (basenlere kaydı popodan) bir yere masaya vs çarpınca çok acıyor
Merhaba çıkarttırmadım ben henüz siz nasıl çıkartırdınız kolay mı ameliyat mı oluyor anlatır mısınız ve çıkarmasaydınız ne olurmuş durum dr ne dedi , ben bu şekilde kalsın diyorum bir sorun olmuyorsaMerhaba, benim de popomda aquafilling vardi bende aşağıya doğru kaydığı ve dokunduğunda acıdığı icin çıkartırdım ama tüm popo dokusu alindi. Siz naptiniz cikartirdiniz mi?
Benim popomda silikon bar ayrıca ama ondan da çok memnun değilim süze tavsiyem mutlaka küçük taktırın aşırı büyük duruyor yürürken kalıp gibi duruyor bikini giyince yürüdüğünde belli oluyor oynuyor küçük taktırın mutlaka , o büyüklük göze batmasın diye bel çukurlarıma ve basenlerime Aqua yaptırdım işte ama çare olmadıMerhaba, siz cikartirdiniz mi acaba? Ben popodan cikartirirdim ama tüm doku alindi
Merhaba çıkarttırmadım ben henüz siz nasıl çıkartırdınız kolay mı ameliyat mı oluyor anlatır mısınız ve çıkarmasaydınız ne olurmuş durum dr ne dedi , ben bu şekilde kalsın diyorum bir