Çok geçmiş olsun. Benim doktorum Allahın bir lütfu olarak karşıma çıktı. Bana yıllar önce Şaşkınbakkal bağdat caddesinde plastik cerrah C. E bu dolguyu yüzüme yapmıştı. Şiş bir suratla kocaman ördek gibi durakla onun yüzünden yıllarca gezdim. Çıkartmayı bilmiyorum dedi. Yıllar sonra yüzüm enfeksiyon kaptı. Dr.C.E enjektörle çekmeye kalktı. Yüzüm mahvoldu. Aylarca kortizon ve yanlış tedavi sonucu perişan oldum. Hiç bir cerrah yardımcı olamadı. Sonra bir tesadüf doktorumu buldum. Kimsenin çözemediği sorunu minicik bir operasyonla yarım saatte bitirdi. Hemde çok ucuza...Artık benim tek cerrahım o. Hayatımda ilk defa bir plastik cerrahi bu kadar sevdim ve saygı duydum. Şimdi botoks dolgu ve tüm
estetik ameliyatlarım için ona gidiyorum. İyi ki var. İyi ki onu buldum. Çok iğrenç paragöz estetik cerrahlar tanıdım. Bunlar-dan biri de F.Ç nami diğer Türkan şoray doktoru. Hem her revizyondan fahiş fiyatlar alıp kendi hatalarını hastaya yüklüyor. Hemde operasyonları rezalet. Burada da her şikâyeti sildirmişti. O da aquafilling yapıyor. Çok hastasında memede popoda itihap çıkmış. 2019 kabusum oldu. Şimdi çok şükür iyiyim.