Bende hep adore yellow kullanıyorum ve bana gore numaralı en rahat lens gözlerim açık güzel gidiyor fakat artık üretilmediğini söylediler nereden aldınız en son acaba bulamıyorum hiçbir yerde :/adore pure yellow kapındaki durusuEki Görüntüle 1599940
Optikcilerde eyemed markasi ismiyle var.Adi pure yellow olmus.Adore bi tone ile dokusu farkliymis.Ben pure yellow olarak isim ve tasarim degistikten sonra aldim hic begenmedim.Damarli ve boyamasi cok az.Ustelik haresi cok zigzagli.Ama rahatlik iyi.3 aylik lens 90 tl degmez bir daha almadim.Bende hep adore yellow kullanıyorum ve bana gore numaralı en rahat lens gözlerim açık güzel gidiyor fakat artık üretilmediğini söylediler nereden aldınız en son acaba bulamıyorum hiçbir yerde :/
Açık mavisi olan magic blue bile koyudur. Hangi tonlarda istiyorsunuz ?Koyu mavi açık kahve gözde çok mu koyu durur çok kararsızım da
Bir ünlüden örnek verebilir misiniz mesela ? :)orta koyulukta
Resim atarsaniz yardımcı olurum. Koyu hallerine benziyor.liv tyler ın her resimde farklı çıkmış rengi ayırt edemiyorum
Gözlerim açık kahve geçen yıl magic blue yu açık kahve gözlerimde denedim asla lima değil liv tylerın koyu halleri.Adriana lima
Malesef resim gözükmüyor.
Resmi görebildim. Asla bu renk değil çok koyu. Tavsiye etmiyorum.
Hmm her seri değişiyor soloticada tüm topaziolar çok açık magic bluye göre. Grafitler koyu. Belki azullardan biri olabilir incelemedim. Doğal hareli bir lens magic blue ama haresi kalın olduğu halde çok belli olmuyor doğal lacivert gözler gibi.Mesela nasıl bi ton soloticalardan birine benzetebilir misiniz renkleri doğalmış ama rahat değilmiş soloticalar
merhaba ben de alıcam aq colors blue ama blue ile magic blue arasındaki anlayamadığım icin siparis veremiyorum bilgi verebilir misiniz:)hareli mi magic bluesu da?ben belki fark hare olayıdır diye düsünmüstüm.magic daha mı acık mavi?:)Açık mavisi olan magic blue bile koyudur. Hangi tonlarda istiyorsunuz ?