Arkadaşlar bikaç sitede gördüm bu markayı 9 farklı rengi var. Ama hakkında hiçbir video ya da fotoğraf bulamadım. Aranızda kullanan ya da bilgisi olan var mı
Ben uzun süredir magic green rengini kullanıyorum ve çok memnunum herhangi bir sorun yaşamadım lensle uyuduğunda batma gibi birşey yaşamıyorsun. Ve oldukça doğal duruyor yani bir lens ne kadar durabilirse öyle. Kesinlikle tavsiye ederim
Canım görmemişim çok pardon hareli çoğu insan gerçek sanıyor markası ne diye falan çok soru alıyorumcanım hareli mi haresiz mi kaynaşması nasıl ?
Foto koyabilirmisin doğallığı nasılBen uzun süredir magic green rengini kullanıyorum ve çok memnunum herhangi bir sorun yaşamadım lensle uyuduğunda batma gibi birşey yaşamıyorsun. Ve oldukça doğal duruyor yani bir lens ne kadar durabilirse öyle. Kesinlikle tavsiye ederim
Merhaba, biraz zaman olmuş ama haresiz sarının rainbow giallo yada solotica mel gibi doğal mı dokusu? Gözde bu resimdeki gibi mi duruyor?ben haresiz sarısından aldım. güzel fena deil... 3 aylık35 e aldım. doğal duruyo bende ama ela gözüm o yüzden benim gözümü bayaa yeşil yaptı. bi parlaklığı var o olmasa çok doğal duracak.
bu renk cok güzel böyleyse eğer ben de alırım ben adore bi yellow a karar vermistim ama eğer böyleyse bunu alırım önceden de arastırmıstım bu markaya resim veya bilgiye ulasamadım.Merhaba, biraz zaman olmuş ama haresiz sarının rainbow giallo yada solotica mel gibi doğal mı dokusu? Gözde bu resimdeki gibi mi duruyor?
Bu sayfada biri koymus bu markanın giallo rengini.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zin-resimlerini-paylasalim-mi.243228/page-220Merhaba, biraz zaman olmuş ama haresiz sarının rainbow giallo yada solotica mel gibi doğal mı dokusu? Gözde bu resimdeki gibi mi duruyor?
Çook teşekkür ederimm :) çok güzelmiş gerçekten. Ne tesadüf ben de adore bi yellowu düşünüyordum fakat internetten aratınca bazı resimlerde dış haresi çok çizgi çizgi gelmişti bana, bilmiyorum ben pek hareli lens sevmediğim için bana öyle gelmiş de olabilir :)Bu sayfada biri koymus bu markanın giallo rengini.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zin-resimlerini-paylasalim-mi.243228/page-220
rica ederim ben de önce adoreyi alıcam alınca paylasırm resmini,memnun kalmazsam bir de AQ yu denerim:)Çook teşekkür ederimm :) çok güzelmiş gerçekten. Ne tesadüf ben de adore bi yellowu düşünüyordum fakat internetten aratınca bazı resimlerde dış haresi çok çizgi çizgi gelmişti bana, bilmiyorum ben pek hareli lens sevmediğim için bana öyle gelmiş de olabilir :)
Ben AQColors'ı yeni keşfettim ama resim bulamamıştım çok güzelmiş gerçekten, en yakın zamanda sipariş vereceğim :)
Aynen ben de aq'yu alınca resmini paylaşırım :)rica ederim ben de önce adoreyi alıcam alınca paylasırm resmini,memnun kalmazsam bir de AQ yu denerim:)
Çok yakışmış lensleriniz güle güle kullanın :) blue giallo gibi haresiz değil hareli sanırım. Yakından damarlı bir görüntüsü mü var yoksa damarsız mı?
Cok güzel cok beğendim:)