- 30 Kasım 2016
- 57
- 23
- 28
-
- Konu Sahibi dalmatianballerina
Ben olsam bende verirdim.bu iy8 niyetten. Düşünsene gercek soyleme ihtimalleri daha çok aslinda
Ne safsın ne salaksın iyi niyetinden faydalanıp gasp yapmışlar. ne telefona yan ne insanlara güvendiğine boşver. Gaspa karşı koysan mutlaka zarar verirlerdi. Sağ salim gelmişsin. Telefonda bulunur seneler sonra atmadılarsa ya da elden çıkarmadılarsa.
Saf neyse de salak ağır olmamış mi biraz? Gerçi konu sahibi de çok teşekkür etmiş böyle düşündüğün için.Ne safsın ne salaksın iyi niyetinden faydalanıp gasp yapmışlar. ne telefona yan ne insanlara güvendiğine boşver. Gaspa karşı koysan mutlaka zarar verirlerdi. Sağ salim gelmişsin. Telefonda bulunur seneler sonra atmadılarsa ya da elden çıkarmadılarsa.
Saf neyse de salak ağır olmamış mi biraz? Gerçi konu sahibi de çok teşekkür etmiş böyle düşündüğün için.
Amaann banane ki :)
Plaka ?
Bunu çok yapmaya başlamışlar bu duyduğum ikinci hadise. İyi niyetinizi kullananlar utansın, telefonunuzun IMEI'sini iptal ettirin de hemen, birilerine falan satamasınlar.
0312 294 94 94
Bu BTK'nın numarası. Yarın sabah burayı arayın, telefonunuzun IMEI numarasını söyleyerek iptal ettirin. Umarım IMEI numaranızı bir yere kaydetmişsinizdir ya da telefonu satın aldığınız kutusunu atmamışsınızdır.
Ha kapamışsınız pardon atlamışım orayı. Geçmiş olsun en azından satamazlar artık öyle kolay kolay.
Benden biri istese bende verirdim. Çünkü daha liseye giderken arkadaşımla banada aynı şekilde telefon lazım olmuştu ve yoldan geçen birinden istemiştik o kişide bize vermişti ve işimizi halletmiştik sayesinde. O yüzden düşünmeden verirdim bende sanırım :/ Geçmiş olsun.
Saf neyse de salak ağır olmamış mi biraz? Gerçi konu sahibi de çok teşekkür etmiş böyle düşündüğün için.
Amaann banane ki :)
Gece gece bayılacağım. Kadın safsın, salaksın dememiş konu sahıbıne. Ne saf ne salak değilsin sadece iyi niyetini kullanmışlar anlamında yazmış.
Uzulme kiyamam.
Toplu sarilma yapalim konuda gelin
Cok iyi anliyorum bir sene once istasyonda basima geldi benim de. Kardesimi 4 bavulla 5 dk biraktim bilet alirken, o da ulkenin dilini bilmedigi icin adam yaklasip bir seyler deyince anlamamis ne diyor diye dinlerken, digeri arkasindan iki bavul goturmus (kucuk olanlari). Satsan 5 € etmeyecek lap topumu falan calmislar.
Ama sonraki yikimi anliyorum. Hem de cok iyi. Cunku bugun bile aklima gelince dusunmek istemiyorum, icim daraliyor o ani hatirliyorum.
Ve diyorum ki iyi ki calmislar. Kardesime bir sey yapsalar vicdan azabindan ölurdum. Ihtimali dusundukce hala vicdanim rahat birakmiyor, nasil gozunun onunden ayirirsin diye.
Sizinkini de iyi ki calabilmisler. Ya surukleselerdi arabayla?
Bu soysuzlar gozune bi kere kestirdi mi ama katakulliyle ama zorbalikla alirlar, merak etme.
Iyi ki zarar gormemissin :)
Geçmiş olsun, İnsanın basına ne gelecegi belli olmuyor işte ya kendini suçlama haram zıkkım olsun o telefon onlara.
En azından buda ders olur herkese böyle şeylerde daha dıkkatlı oluruz teşşekürler.
Butun sifrelerini degistir ozellikle bankalarda tel no na onay kodu falan yolluyorlarsa haberdar et
Fotograflarla da ugrasmazlar merak etme, benim cok eskilerden bu yana bir suru fotom vardi, ciplak garip fotolar yoktu ama onlar para kazanma derdinde merak etme, bakmazlar bile
ben yatıyorum o zmn uykum geldi sanırım
hangi sehirdesin arkadaşınızın basina da geldigine gore oralarda yaygin olarak yapiliyor demek ki dikkat edelim