Aptallığıma mı yanayım telefondan olduğuma mı :(

Olayın olduğu yerde esnaf falan var mı ya da ne bilim site önü falan mı? Belki kamera varsa kayıtlardan arabanın plakası bulunur. Polise git ve söyle.

Etrafta kamera olan bi yer vardır mutlaka . Polise git şikayet et kameralar ı araştır arabanın geçtiği yollarda kamera var mı bak mutlaka Bi kameraya yakalanmıştır araba, saat kaçtı ona göre polise bildir durumu. Böyle insanlar yakalanmalı insanlara güvenimizi kırıyorlar iyi niyetlerimiz yok olup gidiyor , paronayak bir millet oluyoruz bu pislikler yüzünden!
Çok çok geçmiş olsun burda bu konuyu okumasam ben direk telefonu uzatır rahat konuşsunlar diye kenara bile çekilirdim . Hiç aklıma kötü bir şey gelmezdi :KK43:

Olayı anlatıp tekrar üzülmek istemiyorum ama şu saat oldu ben hala uyumadım ve bir yandan icould sayfasından iphone'umu gözetliyorum bir yandan da çalıntı aramaları yapıyorum googledan hayır telefonum kilitli bir şekilde bir yerde falan unutsam bu kadar üzülmem ama kendimi salak gibi hissediyorum lütfen sizde üstüme gelmeyin çünkü hani bazı zamanlar olur ya basiretimiz bağlanır sanki olması gerekiyormuş gibi olur heh işte bana da öyle oldu. Eve dogru yürüyordum saat aksam 9 ya da 10 evimizin oldugunu sokaga girdim evimizde tam sokagın basında yol var market var halı saha var vızır vızır yani bir kaç adımda oraya cıkabiliyorsun herneyse ben tam sokaga girdim bir araba durdu siyah güzel bir arabaydı işte dedi ki telefonumuzun şarjı bitti abime ulasmam lazım hastanede vs sizden arayabilir miyim :KK43: Ya bende öyle kıramam ama direk şüphelendim zaten kadının suratıda nasıl meymenetsiz nursuz. Aradım dediği numarayı önce kendim konuşmak istedim sonra dedim elimde olsun hoparlöre vereyim neyse benim elimdeydi ona yaklastırdım bu benim cekindiğimi anladı yanındakine dedi ki kenara cek arabayı ineyim falan öyle diyince bir anda bir şey oldu telefonu verdim ama dibindeyim hoppp gaza bastı gitti :KK61::KK61::KK61: Bir an saflıgıma geldi zaten cok dalgın ve stresli bir dönemdeydim yorgundum yaptıgım salaklıktı ama dediğim gibi basiretim bağlandı galiba olacağı vardı neyse iphone'u bul etkin değildi zaten direk kapamışlar telefonu ben icould.com dan girdim telefona kayıp modunu açtım internete bağlanıldıgı an kayıp modu etkin olacak ve hiçbir işlem yapılamayacak ( sanırım ) ve bilgi teknolojileri ve iletişim kurumundan telefonu iletişime kapadım yani hangi sim karıtını taksa hiçbir şekilde iletişim kuramaz yarında savcılıga falan gideceğim. Bu kadar üzülmemin nedeni resmen ellerimle vermem ve telefonum kilitli değildi tüm hesaplarım açık notlarda şifrelerim yazılı birde saçma sapan video ve resimler. He bir de ben elimle vermesem bence onlar zorla alırdı başıma daha kötü bir şey gelirdi çünkü ben onları anlayıp eve koşsam beni yakalarlardı mazallah ya da amaçları telefon olmasa beni kaçırabilirlerdi bile ve bende panik atak var bir süre evden cıkmayı düşünmüyorum bu korkuyla :KK43:(( bu kadar üzülmemin tek yanı bu kadar salak olmam saf olmam yoksa canımdan hayatımdan olabilirdim beni kaçırsalar bir telefon çok mu
Bize de böyle yanaşıp sahte parfüm için 500 istedi eşimin 100 lirasını aldı bastı gaza insanın basireti bağlanıyor ben alma dedim ama olan oldu Allah ım tadıyla yedirmesin misliyle çıkarsın

geçen yaz ben de minibüste çaldırdım çantamın içinden aldılar. 2 senedir ödüyordum borcunu, daha o ay bitmişti. karakola da gittim IMEI no sunu verdim, BTK dan kapattırdım. hiçbir şey çıkmadı. ama sizinkinde araç vs karışmış olaya, belki bir sokak kamerası veya dükkan kamerası vs bir şey vardır, çıkar ortaya. geçmiş olsun.

yüklenilecek bişey yok benden de bu şekilde telefon isteyen oldu, direkt verdim. hatta birinin sim kartını kendi telefonum atakmıştım lisedeyken, hatırlıyorum. olacağı varmış. inş kullamazlar da işlerine yaramaz.

X