Okul oncesi ogr olmayi oyle cok istiyordum ki... Bekarken bile hatta cocukken bile, gazetelerde çocuk psikolojisi ile ilgili yazıları keser defterime yapistrrdim. Çocuklarla ilgili kitaplari hep okudum ve su an anneyim hala okurum... Cok asiri ilgim vardi... Çocuk ruhluyum ve bir gun bu cocuk ruhum gider mi diye hep düşünüyorum ama hala bende.. kumaslardan oyuncaklar tasarlardim, etkinlikler tasarlardim.... bu kadar istediğim meslegi bir cok engel yuzunden okuyamadim. Evlendim esim destek oldu oku istersen yaşa takilma dedi. Ve katsayi magduruydum ayrica, kat sayi da kalkmış bunlardan ötürü acaba yapabilir miyim derken kazandim ve kaydoldum. Farkli sehir kazandigim icin tasindik. Esim tayin isteyecek bekliyoruz hazirani. İki haftada bir gel git yapıyoruz. Maddi acidan da zor oluyor. Annem yanimda ogluma bakiyor ben okula gidince.. Yaş 32 bu arada... Elimden geleni yapiyorum ama geçmişte yaptigim bi hata yuzunden boşa mi kurek cekiyorum diyorum

5 yil once, bekarken yakin bi arkadasim o zaman yeni evliydi. Esi aciga alınmış o zamanlar bu siyasi mevzular yoktu. Bana "esim uniformaliyken bi adami dovmus ve allolle ilgili problemlerden aciga alindi" dedi. Bana rica etti soruşturma geçiriyor yeni hat alcam senin ustune alayim mi dedi. Cok iyi tanidigim duzgun aile kızıydı ve kendi son derece güvenilirdi bende kabul ettim. Aslinda boyle bir seyi kabul etmem hataydi guvensen bile boyle bir sey yapmamaliydim, ne kadar cahilmisim diye kendime cok kızıyorum. Arkadasim 4 yil kullandi ve kendisiyle konusup iki ay once kapattırdim. Esimde duyunca bana biraz kızdı hakli olarak

"nasil boyle bir sey yaparsin, kimbilir neyden ihrac oldu, o zamanlarda oyle seyler vardi bilinmiyodu belki oyle şeylerden oldu" diye hakli olarak soylendi. Ama esi kullandi adam degil desemde hakli seyler ileri sürüyor

eşinin telinden kimbilir ne yaptı diyo. Okul bitince mulakat sonrasi soruşturmada herseye bakiyorlarmis bu yuzden elenirsin gbt olumsuz gelir diyor

Gece gündüz konustugum bi arkadssim kendisi ve zannetmiyorum ama neden benim ustume hat çıkarmış olabilir diye düşünüyorum

kendisine soramiyorum çünkü hala sorusturmadalar geri donme durumu varmış telefonda boyle bisey sormam dogru olmaz ve ayni sehirde değiliz yuzyuze gorusunce bu konulari soracağım ona ama su an elim kolum bagli

arkadasimi cok seviyorum hala ona guvenim var ama icimde de suphe var

unoformaliyken adam dövmekten ve alkolle ilgili seylerden ihrac olur mu emin degilim yoksa malum orgutle bağlantılıydi ondan mi

bana sicrar mi su an cok mutsuzum

hatyi kapattim. Okul bitecek mulakata gireceğim derken en az 4 yil var ama kafam karmakarışık

hungur hungur ağlamak istyorum keske yapmasaydim ksske... Bu yasta hayalim icin maddi ve manevi bir sürü emek harcıyoruz, fedakarlıklar yapiyoruz

eger sonu yoksa yol yakınken vaz mi gececegim

cok cok mutsuzum...