• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptallığım yüzünden hayalim ellerimden kayip gidecek gibi görünüyor:(

o kadar kolay değil o işler
burası türkiye yarın sabaha her şey değişiyor
siz okuyup bitirene kadar bakalım daha neler olacak
daha on gün önce güvenlik soruşturması şartları değişti sadece sabıka kaydına bakacaklar
kaldı ki kocası hapiste olup kendi çalışan vs nice insan var
ne olacağı belli bile olmayan bi durum için şimdiden üzülmek hayallerinden vazgeçmek çok saçma
üstelik şehir değiştirip tayin olacak kadar destek olan bi eşiniz varken bu şansı itmeyin elinizle
Haklisiniz cok tskr ederim yorum için. Sartlarda değişiklik olduğunu bilmiyordum bakacagim. İçime su serptiniz:KK200:

Olur mu ya öyle şey. Üzülmeyin, gerilmeyin boşuna. Eğer o örgütün elemanlarılarsa bile sizinle ilgili bir durum olsa çoktan size ulaşırdı emniyet. Kaldı ki telefon ip sizin değil neticede ve konuşanın siz olmadığı herşekilde bellidir. Vesvese yapmayın boşuna. Ama arkadaşınızın neden sizin kimliğinizle hat aldığı konusu büyük muamma 🤔

bir arkadaşımın başına geldi bu hat mevzusu, anında işten çıkarttılar.sonra dava açıp o hattı asında kendisinin kullanmadığını ispat etti.işine geri döndü aklanıp.yani demem o ki bir şey olacak olsaydı o an olurdu.böyle bekletilmez bu meseleler.ayrıca tut ki çıktı, sizin kullanmadığınız operatör ve baz istasyonu kayıtlarından bile anlaşılır ki.rahat olun.

Okul oncesi ogr olmayi oyle cok istiyordum ki... Bekarken bile hatta cocukken bile, gazetelerde çocuk psikolojisi ile ilgili yazıları keser defterime yapistrrdim. Çocuklarla ilgili kitaplari hep okudum ve su an anneyim hala okurum... Cok asiri ilgim vardi... Çocuk ruhluyum ve bir gun bu cocuk ruhum gider mi diye hep düşünüyorum ama hala bende.. kumaslardan oyuncaklar tasarlardim, etkinlikler tasarlardim.... bu kadar istediğim meslegi bir cok engel yuzunden okuyamadim. Evlendim esim destek oldu oku istersen yaşa takilma dedi. Ve katsayi magduruydum ayrica, kat sayi da kalkmış bunlardan ötürü acaba yapabilir miyim derken kazandim ve kaydoldum. Farkli sehir kazandigim icin tasindik. Esim tayin isteyecek bekliyoruz hazirani. İki haftada bir gel git yapıyoruz. Maddi acidan da zor oluyor. Annem yanimda ogluma bakiyor ben okula gidince.. Yaş 32 bu arada... Elimden geleni yapiyorum ama geçmişte yaptigim bi hata yuzunden boşa mi kurek cekiyorum diyorum :KK43:
5 yil once, bekarken yakin bi arkadasim o zaman yeni evliydi. Esi aciga alınmış o zamanlar bu siyasi mevzular yoktu. Bana "esim uniformaliyken bi adami dovmus ve allolle ilgili problemlerden aciga alindi" dedi. Bana rica etti soruşturma geçiriyor yeni hat alcam senin ustune alayim mi dedi. Cok iyi tanidigim duzgun aile kızıydı ve kendi son derece güvenilirdi bende kabul ettim. Aslinda boyle bir seyi kabul etmem hataydi guvensen bile boyle bir sey yapmamaliydim, ne kadar cahilmisim diye kendime cok kızıyorum. Arkadasim 4 yil kullandi ve kendisiyle konusup iki ay once kapattırdim. Esimde duyunca bana biraz kızdı hakli olarak :KK43: "nasil boyle bir sey yaparsin, kimbilir neyden ihrac oldu, o zamanlarda oyle seyler vardi bilinmiyodu belki oyle şeylerden oldu" diye hakli olarak soylendi. Ama esi kullandi adam degil desemde hakli seyler ileri sürüyor :KK43: eşinin telinden kimbilir ne yaptı diyo. Okul bitince mulakat sonrasi soruşturmada herseye bakiyorlarmis bu yuzden elenirsin gbt olumsuz gelir diyor :KK43:
Gece gündüz konustugum bi arkadssim kendisi ve zannetmiyorum ama neden benim ustume hat çıkarmış olabilir diye düşünüyorum :KK43: kendisine soramiyorum çünkü hala sorusturmadalar geri donme durumu varmış telefonda boyle bisey sormam dogru olmaz ve ayni sehirde değiliz yuzyuze gorusunce bu konulari soracağım ona ama su an elim kolum bagli :KK43: arkadasimi cok seviyorum hala ona guvenim var ama icimde de suphe var :KK43: unoformaliyken adam dövmekten ve alkolle ilgili seylerden ihrac olur mu emin degilim yoksa malum orgutle bağlantılıydi ondan mi :KK43: bana sicrar mi su an cok mutsuzum :KK43: hatyi kapattim. Okul bitecek mulakata gireceğim derken en az 4 yil var ama kafam karmakarışık :KK43: hungur hungur ağlamak istyorum keske yapmasaydim ksske... Bu yasta hayalim icin maddi ve manevi bir sürü emek harcıyoruz, fedakarlıklar yapiyoruz :KK43: eger sonu yoksa yol yakınken vaz mi gececegim :KK43: cok cok mutsuzum...
Hemen modunuzu düşürmeyin..Çevrenizde güvenilir Emniyetten birileri yok mu ? Durumu anlatsanız sizin için biraz adamı araştirsa sebebini öğrenseniz..

o kadar istemişsiniz bölümü belirsiz bir durum için vazgeçmeyin devlete alınmazsanız özelde çalışırsınız.

Okul oncesi ogr olmayi oyle cok istiyordum ki... Bekarken bile hatta cocukken bile, gazetelerde çocuk psikolojisi ile ilgili yazıları keser defterime yapistrrdim. Çocuklarla ilgili kitaplari hep okudum ve su an anneyim hala okurum... Cok asiri ilgim vardi... Çocuk ruhluyum ve bir gun bu cocuk ruhum gider mi diye hep düşünüyorum ama hala bende.. kumaslardan oyuncaklar tasarlardim, etkinlikler tasarlardim.... bu kadar istediğim meslegi bir cok engel yuzunden okuyamadim. Evlendim esim destek oldu oku istersen yaşa takilma dedi. Ve katsayi magduruydum ayrica, kat sayi da kalkmış bunlardan ötürü acaba yapabilir miyim derken kazandim ve kaydoldum. Farkli sehir kazandigim icin tasindik. Esim tayin isteyecek bekliyoruz hazirani. İki haftada bir gel git yapıyoruz. Maddi acidan da zor oluyor. Annem yanimda ogluma bakiyor ben okula gidince.. Yaş 32 bu arada... Elimden geleni yapiyorum ama geçmişte yaptigim bi hata yuzunden boşa mi kurek cekiyorum diyorum :(
5 yil once, bekarken yakin bi arkadasim o zaman yeni evliydi. Esi aciga alınmış o zamanlar bu siyasi mevzular yoktu. Bana "esim uniformaliyken bi adami dovmus ve allolle ilgili problemlerden aciga alindi" dedi. Bana rica etti soruşturma geçiriyor yeni hat alcam senin ustune alayim mi dedi. Cok iyi tanidigim duzgun aile kızıydı ve kendi son derece güvenilirdi bende kabul ettim. Aslinda boyle bir seyi kabul etmem hataydi guvensen bile boyle bir sey yapmamaliydim, ne kadar cahilmisim diye kendime cok kızıyorum. Arkadasim 4 yil kullandi ve kendisiyle konusup iki ay once kapattırdim. Esimde duyunca bana biraz kızdı hakli olarak :( "nasil boyle bir sey yaparsin, kimbilir neyden ihrac oldu, o zamanlarda oyle seyler vardi bilinmiyodu belki oyle şeylerden oldu" diye hakli olarak soylendi. Ama esi kullandi adam degil desemde hakli seyler ileri sürüyor :( eşinin telinden kimbilir ne yaptı diyo. Okul bitince mulakat sonrasi soruşturmada herseye bakiyorlarmis bu yuzden elenirsin gbt olumsuz gelir diyor :(
Gece gündüz konustugum bi arkadssim kendisi ve zannetmiyorum ama neden benim ustume hat çıkarmış olabilir diye düşünüyorum :( kendisine soramiyorum çünkü hala sorusturmadalar geri donme durumu varmış telefonda boyle bisey sormam dogru olmaz ve ayni sehirde değiliz yuzyuze gorusunce bu konulari soracağım ona ama su an elim kolum bagli :( arkadasimi cok seviyorum hala ona guvenim var ama icimde de suphe var :( unoformaliyken adam dövmekten ve alkolle ilgili seylerden ihrac olur mu emin degilim yoksa malum orgutle bağlantılıydi ondan mi :( bana sicrar mi su an cok mutsuzum :( hatyi kapattim. Okul bitecek mulakata gireceğim derken en az 4 yil var ama kafam karmakarışık :( hungur hungur ağlamak istyorum keske yapmasaydim ksske... Bu yasta hayalim icin maddi ve manevi bir sürü emek harcıyoruz, fedakarlıklar yapiyoruz :( eger sonu yoksa yol yakınken vaz mi gececegim :( cok cok mutsuzum...
canim benim eger ki gorev esnasinda yapmissa ihrac olma durumu vardir fakat kendi esimdende bildigim kadariyla sadece aciga alinir sorustrmaya tabi tutulur ce,za verilir para yada mevkiden alinma gibi ihraclik bir durum bana da malum olaydan gibi geldi bu devirdr babana guvenmeyeceksun

Hemen modunuzu düşürmeyin..Çevrenizde güvenilir Emniyetten birileri yok mu ? Durumu anlatsanız sizin için biraz adamı araştirsa sebebini öğrenseniz..
Hsklsnz ama emniyetten tanıdığımız hic yok. Arkadasa da soramıyorum esi su an hastanede yatiyo ameliyatli hem uzaktayiz tel de konuşulmaz diye :KK43:

canim benim eger ki gorev esnasinda yapmissa ihrac olma durumu vardir fakat kendi esimdende bildigim kadariyla sadece aciga alinir sorustrmaya tabi tutulur ce,za verilir para yada mevkiden alinma gibi ihraclik bir durum bana da malum olaydan gibi geldi bu devirdr babana guvenmeyeceksun
Bende oyle dusundum. Cok kötü bisey olmadıkça ihraç olunmaz diye... o örgüt olaylarından once aciga alindi ama o zamanlarda oyle seyler vardi bilinmiyordu diyo eşim.

Olur mu ya öyle şey. Üzülmeyin, gerilmeyin boşuna. Eğer o örgütün elemanlarılarsa bile sizinle ilgili bir durum olsa çoktan size ulaşırdı emniyet. Kaldı ki telefon ip sizin değil neticede ve konuşanın siz olmadığı herşekilde bellidir. Vesvese yapmayın boşuna. Ama arkadaşınızın neden sizin kimliğinizle hat aldığı konusu büyük muamma 🤔
Esiyle ozel bir seyler konusmak icin mi acti bilemiyorum :( o meseleile ilgili seyler... demek ki sakıncalı seyler var o yuzden canim sıkılıyor nasil boyle aptal olabildim

Güvenlik soruşturması kalktı diye biliyorum ben. Bu da size ders olsun bu devirde kimseye güvenmeyeceksiniz.

Back
X